Дві команди «Динамо» U12 вийшли до півфіналу «Кубка Валерія Лобановського»

Дві команди «Динамо» U12 вийшли до півфіналу «Кубка Валерія Лобановського»

64 команди з різних куточків України змагаються за почесні трофеї престижного турніру. Організаторами турніру «Кубок Валерія Лобановського» виступають ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Турнір проходить у критому манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі.

Після того як було розіграно комплекти нагород серед команд вікової категорії U13 (переможцями стали динамівці), виступи в турнірі розпочали команди на рік молодші. Динамівці вікової категорії U12 (2009-го року народження) представлені на змаганнях двома командами під керівництвом тренерів Дениса Борсука та Дениса Голоколосова.

Перша динамівська команда потрапила до групи «А» разом зі «Скалою», «Спартою» та ДЮСШ «Дарниця», а друга у квартеті «С» змагалася з «Атлетіком», «Восходом» та ДЮСШ-25. Обидва колективи пройшли груповий етап без втрат, здобувши по три перемоги та набравши максимальну кількість очок – по 9. Тож динамівці з обох груп із першого місця вийшли у чвертьфінал змагань.

До вашої уваги результати матчів динамівських команд на груповому етапі:

«Динамо» - «Скала» - 5:0

«Динамо» - «Спарта» - 4:0

«Динамо» - ДЮСШ «Дарниця» - 10:0

«Динамо-2» - «Атлетік» - 2:1

«Динамо-2» - ДЮСШ-25 – 1:0

«Динамо-2» - «Восход» - 2:1

У чвертьфіналі «Динамо» впевнено обіграло «Динамік» 3:0, а друга команда киян виявилася сильнішою за «Фаворит» та святкувала перемогу з рахунком 2:0.

За волею жеребу у півфіналі, який відбудеться завтра, 21-го березня, зустрінуться дві динамівські команди. Іншу пару півфіналістів склали донецький «Шахтар» та київський «Локомотив».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер