Підсумки першого Кубка пам'яті Олександра Леонідова

Підсумки першого Кубка пам'яті Олександра Леонідова

«Динамо» було представлене на ньому двома групами хлопців «Динамо-1» та «Динамо-2» під керівництвом Сергія Величка та Олега Венглинського. Разом із ними за перемогу боролися ще шість колективів 2008 року народження: ДЮСШ «Ніжин», ДЮСШ «Васильків», ФК «Динамік» (Київ), ДЮСШ «Ватутіне» (Черкаська область), «Діназ» (Лютіж) та «Рось» (Біла Церква).

У фінальному матчі команда ДЮСШ «Ватутіне» переграла «Діназ» із рахунком 2:0.

Дві динамівські команди зійшлися в матчі за третє місце. Підопічні Олега Венглинського двічі вели в рахунку, але в підсумку поступилися підопічним Сергія Величка - 2:4.

Детальніше про турнір та виступ своїх підопічних розповів тренер Сергій Величко:

- Перша команда почала турнір не дуже добре, можливо, трохи недооцінили ДЮСШ «Ватутіне». У підсумку, пропустили два м'ячі після помилки воротаря та рикошету. Втім, у другому таймі зібралися, відіграли два м'ячі та ще дуже багато моментів не реалізували. Блискуче грав їхній воротар, витягнув дуже багато м'ячів, нам же не вистачило часу, щоб їх дотиснути.

У другій зустрічі впевнено та без проблем обіграли ДЮСШ «Васильків» 9:2. А в заключному матчі впоралися з «Россю» 2:1. Гра була непростою, адже всі команди на «Динамо» налаштовуються дуже серйозно. Наших дітей потрібно до цього готувати, щоб вони грали на перемогу та виконували вимоги тренера в тому, що стосується техніки та тактики. Звичайно, вони поки ще маленькі, але ми поступово будуємо команду.

У другої команди «Динамо» були важкі матчі в групі. Спочатку хлопці виграли перший поєдинок у ДЮСШ «Ніжин» 2:1, потім зіграли внічию з «Динаміком» - нашою філіальною командою, а в третьому поєдинку з «Діназом» динамівцям потрібно було лише перемагати, але вони зіграли внічию 1:1. У підсумку, обидві наші команди посіли другі місця у своїх групах, і ми зійшлися в матчі за третє місце.

Мої хлопці почали гру слабкіше, пропустили м'яч, потім зрівняли рахунок, потім знову пропустили та зрівняли. А наприкінці поєдинку ми дотиснули команду Венглинського та забили ще два м'ячі, таким чином, посівши третє та четверте місця на турнірі.

Звичайно, завдання перемогти ми не виконали. Діти намагалися грати, як ми вимагаємо, але їм не завжди все вдавалося. А, загалом, турнір вийшов хорошим. На відкритті був присутній видатний ветеран нашого клубу Володимир Мунтян, а організаційними моментами займався Віталій Хмельницький, який і керував процесом.

Зазначу, що серед учасників були присуджені індивідуальні нагороди. Дві номінації з чотирьох дісталися динамівцям: найкращим бомбардиром турніру став Соломон Школьний, який забив сім м'ячів, а найкращим захисником було визнано Миколу Петровського.

Такі турніри дають інформацію, як про суперників, так і про власну команду, дивимося, на якому рівні перебуваємо. Є, над чим працювати, будемо продовжувати формувати команду. Крім того, ці змагання були корисні з точки зору ігрової практики, оскільки з 8 квітня наша група вперше починає участь у першості міста. Турнір пам'яті Олександра Леонідова тепер буде традиційним та щорічним, який проходитиме перед початком сезону серед команд U-9.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер