Дві динамівські команди U8 та U9 вийшли до чвертьфіналу «Utmost Cup»

Дві динамівські команди U8 та U9 вийшли до чвертьфіналу «Utmost Cup»

Цими днями проходять змагання серед футболістів двох вікових категорій: U9 (гравці 2012-го року народження) та U8 (гравці 2013-го року народження). В обох групах представлені і команди ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Відзначимо, що серед 9-річних футболістів за головний приз змагаються 40 команд, які були поділені на 8 груп по 5 колективів у кожній. До наступної стадії змагань - «Золотої ліги», яка розпочнеться з чвертьфіналу, – вийдуть по одній команді з кожної групи – ті, що посядуть перші місця. А учасники, що стануть другими, потраплять до «Срібної ліги», де також відбудуться чвертьфінали, а на наступному етапі будуть розіграні призи. А серед 8-річних гравців на головний приз 28 претендентів, вони були поділені на чотири групи по сім команд у кожній. Тут до «Золотої ліги» вийдуть по два найкращих колективи з кожної групи та продовжать боротьбу у чвертьфіналі. Команди ж, що посядуть треті та четверті місця у своїх групах розіграють комплекти нагород у «Срібній лізі», теж починаючи із чвертьфінальної стадії.

Нагадаємо, у перший ігровий день юні динамівці обох вікових категорій свої матчі виграли, а сьогодні провели чергові поєдинки групового етапу. «Динамо» U9 під керівництвом Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова у п’ятницю зіграли два матчі. Спочатку наша команда перемогла одеський «Чорноморець-2» із більш ніж упевненим рахунком 7:0, а потім виявилася сильнішою за молдовський «Зімбру», не залишивши шансів супернику - 14:0. Тож, набравши максимальну кількість очок, кияни посіли перше місце у своїй групі та вийшли до наступного етапу. У чвертьфіналі наша команда зустрінеться з київським «Чемпіоном», який став першим у групі «С», а в разі вдалого виступу у півфіналі потрапить на переможця пари ДЮСШ-14 (Київ) – «Зміна» (Біла Церква). Матчі обох стадій відбудуться в суботу, 15-го травня. Перший розпочнеться о 16.00.

Молодші ж представники «Динамо» (U8) на чолі з тренерами Романом Шпицею та Ігорем Тяглом провели у другий ігровий день три поєдинки. Зранку вони зустрілися з київським «Феніксом», який перемогли з розгромним рахунком 9:1, потім помірялися силами з харківським «Металістом 1925» та святкували перемогу 7:0 і, нарешті, виявилися сильнішими за вінницький «Блохіна та Бєланова» 9:2. Тож у підсумку динамівці стали першими у своїй групі та теж вийшли до чвертьфіналу, де продовжать боротьбу за головний трофей. На цьому етапі нашій команді протистоятиме львівський «Клуб Лева», який став другим у групі «В». У разі перемоги кияни вийдуть до півфіналу, а їхнім суперником стане переможець пари Академія Раду Ребежа (Кишинів, Молдова) – ДЮСШ-11 (Одеса). Обидва матчі відбудуться завтра, 15-го травня, початок першого – об 11.30.

- .Попри те, що ми здобули всі шість перемог на груповому етапі, грою залишилися задоволені не на 100%, - зазначив тренер «Динамо» U8 Ігор Тягло. - Індивідуально наші хлопці сильніші за суперників, але командної гри як такої ми, на жаль, поки що не бачимо. Коли суперники слабкіші, кожна дитина хоче забити якомога більше, бере гру на себе, у результаті на перший план виходять індивідуальні якості. Ми нагадуємо їм грати командно, вони один-два рази слухають, виконують, стараються, але потім усе одно проявляється певний егоїзм у плані забитих м'ячів. Загалом на груповому етапі ми забили багато, пропустили мало. Завтра на нас чекає зустріч у чвертьфіналі з «Клубом Лева», з яким ми вже грали у фіналі турніру «Leo Cup» у Львові. Буде дуже важкий матч, нам не можна навіть грати внічию, щоб не доводити справу до серії пенальті, а лише перемагати. Тоді матимемо можливість продовжувати боротися за призові місця.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції деяких матчів турніру відбуваються на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук. Результати матчів усіх учасників змагань доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер