Дві частини шостого дня

Дві частини шостого дня

Як ви знаєте, наша команда перемогла завдяки голу Артема Кравця та в чудовому настрої відправилася в готель.

Перша половина п'ятниці для «Динамо» була поділена на дві частини. Група футболістів, які брали участь у контрольному спарингу, проходила відновлювальні процедури. Решта знову вирушили на пробіжку з Віталієм Кулибою та Сергієм Ребровим.

До слова, погода пробіжці сприяла. Як і обіцяли місцеві метеорологи, із 21 червня погода в районі готелю «Інтеральпен» зміниться. Дещо впаде температура, пройде дощ. На щастя, хмари, що затягнули небо ближче до вечора, вибухнули опадами лише вночі, а до ранку від них не залишилося й сліду. Тим не менш, густі хмари, які сховали сонце, поглинули також вершини альпійських гір.

Як ми вже сказали, поки група «В» бігала й займалася фітнесом, інша частина команди відновлювалася після напруженого поєдинку. Наприклад, Адмір Мехмеді, який відіграв увесь другий тайм, левову частку часу присвятив СПА, а тренер воротарів «Динамо» Юрій Роменський здійснював марафонський заплив у басейні.

У другій половині дня в «Динамо» заплановане повноцінне тренування. Також увечері чекають на прибуття хорватської делегації «Динамо» у складі Огнєна Вукоєвича, Ніко Кранчара та Домагоя Віди. Футболісти спочатку прилетять до Мюнхена, а звідти доїдуть до готелю на машині.

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер