Двоє динамівців зробили свій внесок у перемогу України (U-21) над Естонією

Двоє динамівців зробили свій внесок у перемогу України (U-21) над Естонією

Після впевненої перемоги над Киргизстаном, молоді українці повторили свій успіх і в зустрічі з Естонією, також вигравши у суперника з рахунком 2:0.

Обидва м'ячі наші хлопці забили з пенальті на початку та наприкінці зустрічі. Вже на сьомій хвилині рефері призначив 11-метровий удар у ворота Естонії за фол у штрафному майданчику номінальних гостей зустрічі, а вирок упевнено виконав Андрій Тотовицький. А ще за кілька хвилин балтійці залишилися в меншості, оскільки захисник цієї команди отримав пряму червону картку за фол останньої надії.

Ще до перерви динамівець Владислав Калитвинцев (на фото) міг подвоїти перевагу в рахунку, але пробив у воротаря, вийшовши віч-на-віч із воротарем. Відразу після перерви півзахисник мав ще один шанс утілити перевагу українців у забитий м'яч, але знову не зміг переграти голкіпера ударом головою з близької відстані.

Окрім Калитвинцева, який провів на полі 78 хвилин та був замінений, у поєдинку взяв участь динамівець Сергій Мякушко, який вийшов на поле з лавки запасних на 57-й хвилині.

На 89-й хвилині рефері призначив ще один 11-метровий удар за порушення правил проти гравця збірної України у штрафному майданчику Естонії. До м'яча підійшов Леонід Акулінін та не залишив шансу воротарю. 2:0 – другий поспіль успіх збірної України, яка продовжує лідирувати у групі «А» та має всі шанси пробитися до наступної стадію змагання з першого місця.

Свій наступний матч проти Таджикистану підопічні Сергія Ковальця проведуть у понеділок, 27 січня, о 12:15 за київським часом.

Кубок Співдружності-2014

Україна U-21 – Естонія U-21 – 2:0

Україна: Ткаченко, Писько, Вакуленко, Приндета, Мишньов (Сваток, 46), Юрченко, Мемешев (Близниченко, 64), Калитвинцев (Акулінін, 78), Тотовицький (Пучковський, 46), Малиновський (Мякушко, 57), Гончар.

Голи: Тотовицький (7, пенальті), Акулінін (89, пенальті).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото www.com-cup.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер