Шановні вболівальники київського “Динамо”!

Шановні вболівальники київського “Динамо”!

Ось і закінчився черговий футбольний сезон. Для вашого улюбленого клубу (і, звичайно, для вас також!) він видався нелегким, але дуже щасливим: в умовах високої конкуренції ми зуміли повернути собі звання найкращої української команди – знову виграли золоті нагороди чемпіонів і національний Кубок!

Не менш важливою, почесною і символічною для нас стала перемога в Першому Міжнародному турнірі пам’яті Валерія Лобановського. Оновлене “Динамо”, яке Великий тренер розпочав створювати в останні роки свого життя, тепер зусиллями його учнів та вихованців вписало нову сторінку до славетної історії найтитулованішого українського клубу.

Але почивати на лаврах динамівці не збираються. Клуб звично ставить перед собою найвищі завдання: відстояти титули чемпіонів та володарів Кубку України, в черговий раз завоювати звичне для себе місце в основному турнірі Ліги чемпіонів та пройти в ньому як можна далі!

У своїх планах “Динамо” розраховує не лише на власні вили, але і на вашу гарячу підтримку. Вона нам дуже допомогла успішно виступити у минулому сезоні. З вами нас очікують нові перемоги. Спасибі за вашу відданість. Разом ми здолаємо будь-якого суперника!

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор Суркіс

Головний тренер Олексій Михайличенко

Капітан команди Валентин Белькевич

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер