Допоможемо разом! Благодійний аукціон для операції Ніколь Якубчук

Допоможемо разом! Благодійний аукціон для операції Ніколь Якубчук

Можна лише уявити долю нашої рідної країни, якби не було в ній такого потужного волонтерського руху, мільйонів справжніх патріотів, які стали на захист України.

Сьогодні ж захисту потребує крихітна Ніколь Якубчук, 7-місячна дівчинка, доля якій підготувала неймовірно складне випробування. У червні 2016 року лікарі поставили Ніколь страшний діагноз – мієлобластний лейкоз (рак крові). Зараз дівчинці необхідна трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. Такі операції в Україні не роблять. З усіх варіантів найкращим виглядає Польща, в сусідній із нами країні є клініка, готова виконати вкрай складну та дорогу операцію.

На щастя, світ не без добрих людей. Велика частина суми на трансплантацію та подальшу хіміотерапію зібрані. Але цього недостатньо, щоб провести Ніколь операцію та дати їй шанс почати нове життя.

Батько дівчинки Олександр Якубчук, уболівальник київського «Динамо», для якнайшвидшого збору коштів організував аукціон, лотом якого виставив один із головних своїх раритетів – футболку «Динамо» з автографами футболістів першої команди.



Аукціон проводиться в соціальній мережі Фейсбук на сторінці Ніколь Якубчук. Стартова ціна 7000 гривень, завершення прийому ставок 16-го жовтня 21:00. Тут же розміщено детальнішу інформацію про дівчинку та збір коштів.

Шановні друзі, прихильники футболу та шанувальники київського «Динамо»! Допоможемо разом Ніколь Якубчук побороти страшне захворювання. Кажуть, світ не без добрих людей!..

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер