Домагою Віді наклали 10 швів, але струсу мозку немає

Домагою Віді наклали 10 швів, але струсу мозку немає

Ми додзвонилися головному лікарю ФК «Динамо» Київ Леоніду Миронову, який прокоментував стан цих футболістів, а також розповів про відновлення Віктора Циганкова:

- З Відою, на щастя, все нормально: зашили рану, наклали близько 10 швів, обробили місце зіткнення, зверху убезпечили стерильною пов'язкою. Струсу головного мозку немає, консультація з нейрохірургом і контрольні знімки показали, що з Домагоєм усе нормально. З боку, звичайно, все виглядало дуже страшно, було багато крові, але це природно, оскільки шкірний покрив волосистої частини голови дуже рясно забезпечений артеріями, там багато судин.

Пару днів наш футболіст пропустить, а далі подивимося. Не стану загадувати наперед, оскільки участь в тренуваннях буде залежати від самого Види, його стану і самопочуття. Що стосується можливості його участі в недільному матчі з «Шахтарем», оцінив би її 50% на 50%.

Сергій Сидорчук, який отримав травму коліна, в понеділок вирушить до Барселони на консультацію та обстеження до професора Рамона. Спостереження і огляд, проведені в Києві, нас не влаштували - є певні сумніви щодо діагнозу.

Також відновлення продовжує півзахисник Віктор Циганков. Йому залишився тиждень реабілітації. На даному етапі він виконує фізичні вправи по усуненню м'язового дисбалансу всього тазостегнового кільця.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер