Домагой ВІДА: «Срна був першим, хто мене привітав із забитим м'ячем та золотими медалями»

Домагой ВІДА: «Срна був першим, хто мене привітав із забитим м'ячем та золотими медалями»

- Я дуже щасливий! Вітаю всіх гравців, тренерів, весь персонал «Динамо», а особливо наших уболівальників, які нас завжди підтримували та вірили в нас.

- Як ви почуваєтеся в ролі чемпіона?

- Дуже добре! Адже ми довго не вигравали золоті медалі. Одного разу я був чемпіоном із «Динамо» (Загреб). А коли приходив до київського «Динамо», після підписання контракту, пообіцяв, що зніму з трона мого друга Срну, тепер це вдалося зробити, тому я дуже радий. Хочу привітати «Дніпро» та «Шахтар» з їхніми досягненнями, але, гадаю, «Динамо» цього року заслужено стало чемпіоном.

- Срна вас ще не привітав із чемпіонством?

- Даріо був першим, хто мене привітав із забитим м'ячем та золотими медалями.

Срна – великий гравець та людина.

- Ви постійно забиваєте вирішальні м'ячі, в чому секрет?

- Справді, так склалося, що я забивав дуже важливі голи, але це заслуга не лише моя, а всієї команди, яка грає та працює для цього.

- Чи замислювалися над тим, що вже в наступному сезоні «Динамо» гратиме в Лізі чемпіонів?

- Звичайно, ми дуже сподівалися та хотіли цього. Ми граємо у футбол, щоб кожен рік ставати чемпіонами та грати в найпрестижнішому європейському клубному турнірі. Це бажання кожного футболіста.

- Наскільки сьогоднішній матч відповідає поняттю «чемпіонський»?

- Ми знали, що з «Дніпром» буде непросто, тому налаштовувалися на важку гру. Неважливо, що на поле вийшов не основний склад, – хлопці, які грали, боролися та билися до кінця. Користуючись нагодою, хочу привітати «Дніпро» з виходом до фіналу Ліги Європи, бажаю їм лише перемоги 27-го травня. Ми же, незважаючи на труднощі, не могли підвести стільки глядачів, які прийшли на стадіон та вболівали за нас. Ми чекали свого моменту, були впевнені, що заб'ємо та станемо сьогодні чемпіонами.

- Що можете сказати про те, що до вас проявляють інтерес інші клуби, наприклад, «Інтер»?

- Я зараз взагалі про це не думаю, у мене контракт ыз «Динамо» ще на два з половиною роки. Я й так виступаю за видатний клуб та не дуже поспішаю йти. Очевидно, в моїх послугах зацікавлені багато команд – я читаю про це в інтернеті й у газетах, але поки я залишаюся в «Динамо». Мені дуже подобається Київ, команда у нас блискуча, клуб – великий, люди – чудові. Шкода, звичайно, що відбуваються жахливі події на сході, всі переймаються з цього приводу, не лише я. Але, гадаю, все це незабаром закінчиться, й усе налагодиться.

* фото А.Лукацький, В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер