До збірної України U-19 викликано чотирьох динамівців

До збірної України U-19 викликано чотирьох динамівців

За результатами жеребкування збірна України U-19 потрапила до групи зі збірними Албанії, Норвегії та Чорногорії.  Господарями міні-турніру, з якого до наступного етапу пройдуть дві команди, стане збірна Албанії, куди українці вирушать 2 жовтня. Напередодні вильоту, 30 вересня, «синьо-жовті» зіграють контрольний матч із аматорським колективом.
 
Для участі у кваліфікаційному раунді головний тренер команди Олександр Петраков викликав 22 футболісти. Серед них - 4 представники «Динамо». Це голкіпер Владислав Кучерук, захисник Віталій Миколенко, півзахисник Сергій Булеца та нападник Юрій Козиренко.

Виступи на турнірі наша збірна розпочне матчем з албанцями, 4 жовтня. Наступну зустріч підопічні Олександра Петракова проведуть 7 жовтня проти збірної Норвегії. Заключний поєдинок відбудеться 10 числа проти однолітків із Чорногорії. Усі матчі розпочнуться о 15:00 за київським часом.
 
Навесні в елітному раунді 26 команд (по дві найкращі з 13 груп), які пройшли відбірний раунд, і дві збірні з найвищим рейтингом утворюють сім квартетів, боротьба в яких піде у звичному форматі міні-турнірів. Сім переможців груп приєднуються у фінальній стадії до господарів чемпіонату – збірної Фінляндії.

За матеріалами сайту ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер