»Дніпро» – «Динамо» – 0:4. Виконання бажань

»Дніпро» – «Динамо» – 0:4. Виконання бажань

Блискучий матч провело «Динамо» у Дніпропетровську! Команда Юрія Сьоміна за всіма статтями переграла місцевий «Дніпро», матеріалізувавши перевагу в чотири м’ячі без відповіді. В першому таймі відзначилися Попов, Мілевський та Ярмоленко, а після перерви остаточний рахунок ще одним влучним ударом встановив Ярмоленко.

За першими хвилинами зустрічі не можна було передбачити велику перемогу «Динамо». Обидві команди дуже обережно розпочали матч, які зберігали м’яч і вели боротьбу за кожну ділянку поля. «Дніпру», зважаючи на останні невдачі в чемпіонаті й Лізі Європи, дуже хотілося показати красивий футбол, реабілітуватися перед уболівальниками, які прийшли у великій кількості підтримати команду у важку годину. Стартова знервованість завершилася невеликою бійкою між Мілевським і Боатенгом, а потім почалося найцікавіше…

На 24-й хвилині Алієв подав м’яч із кутового прапорця, потужний Попов виграв боротьбу в опонента й головою вбив м’яча в сітку воріт! Поки дніпряни оговтувалися, рахунок було подвоєно. Контратака розпочалася від Шовковського, який упевнено зіграв у воротах і швидко кинув м’яча в атаку. Алієв блискучою передачею знайшов Мілевського, який відірвався від Інкума, і нападник чітко реалізував вихід на ворота Лаштувки! 0:2, серйозна заявка на успіх! Схожий розвиток подій стався два тижні тому у грі з «Арсеналом». Тоді також два м’ячі впродовж двох хвилин визначили підсумковий результат.

На відміну від матчу з «канонірами», у Дніпропетровську підопічні Юрія Сьоміна на досягнутому не зупинилися. До завершення першого тайму господарі володіли ініціативою, методично з різних дистанцій обстрілюючи динамівські ворота. До речі, схожа ситуація відбувалася й після перерви, але реальних загроз воротам Шовковського практично не було. Дніпрянам не вистачало гостроти й винахідливості в передній лінії, можливостей вирватися з-під щільної опіки суперника. Кияни, навпаки, в цих компонентах досягли успіху. На останній хвилині першого тайму Данило Сильва здійснив блискучий рейд флангом, утік від Денисова й чудово видав м’яча під удар Ідейє. Удар нігерійця спромігся відбити Лаштувка, а ось Ярмоленко, який опинився в потрібному місці, спрямував сферу точно до воріт!

М’ячі динамівці на «Дніпро-Арені» забивали на будь-який смак. Особливо ефектним вийшов останній, розіграний немов на тренуванні. Багатоходову комбінацію розпочав Ярмоленко, м’яч транзитом (усі грали в дотик) через Єременка й Мілевського повернувся до Андрія, який блискучим ударом у дальній кут оформив «дубль», а рахунок у матчі довів до такого, який радує серце, – 0:4! Останню чверть години на полі провів Карлос Корреа. Вихід на поле в динамівській футболці став для бразильця першим, із моменту його переходу з команди в серпні 2009 року.

4:0 – друга перемога «Динамо» з великим рахунком у нинішньому сезоні й перша на виїзді. З таким же рахунком у березні 2008-го в Дніпропетровську на стадіоні «Метеор» завершився перший матч Юрія Сьоміна на посаді головного тренера «Динамо». І ось, через три з половиною роки, вийшов «кам бек», уже на «Дніпро-Арені».

На двотижневу паузу в чемпіонаті України динамівці пішли в чудовому настрої. Команда наздогнала в турнірній таблиці «Шахтар», в обох клубів по двадцять очок. Попереду на нас чекає цікава боротьба.

Он-лайн матчу

ДНІПРО – ДИНАМО – 0:4 (0:3).

«Дніпро»:
27.Лаштувка, 2.Інкум, 5.Мандзюк, 7.Кулаков (4.Кравченко, 46), 9.Калініч, 10.Коноплянка, 14.Чеберячко (69.Антонов, 46), 17.Стрініч (8.Джуліано, 46), 19.Денисов, 20.Боатенг, 29.Ротань – кап.

«Динамо»: 1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 3.Бетао (37.Юссуф, 54), 5.Вукоєвич, 6.Попов, 8.Алієв (25.Аруна, 71), 9.Ярмоленко, 10.Мілевський, 11.Ідейє, 23.Єременко (77.Корреа, 77), 34.Хачеріді.

Голи: Попов (24), Мілевський (25), Ярмоленко (45+2, 70).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото: ФК «Дніпро»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер