«Дніпро» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Дніпро» – «Динамо»: останні новини перед грою

Динамівці вилетіли до Дніпропетровська вчора ввечері о 20:30 й рівно за годину прибули до міста на Дніпрі. Після прильоту на гравців чекала легка вечеря та відпочинок.

Місцем дислокації нашої команди у Дніпропетровську було обрано п’ятизірковий «Гранд Готель Україна». Сьогодні у програмі команди запланована прогулянка містом.

Тим часом, уранці вже відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в яких комплектах форми гратимуть команди. Дніпропетровці одягнуть домашні, білі комплекти з вертикальною синьою смужкою на футболці, а динамівці вийдуть на гру у виїзній, синій смугастій формі. Голкіпер «Динамо» гратиме у жовтому светрі, «Дніпра» – в зеленому. 

Синоптики прогнозують на сьогоднішній вечір у Дніпропетровську прохолодну погоду з температурою близько 0°С, без опадів.

На битві лідерів на «Дніпро-Арені» очікується якщо не аншлаг, то принаймні близький до цього показник. Із 31 тисячі місць (саме стільки вболівальників вміщує стадіон) за вісім годин до початку матчу у вільному продажу залишилося вісім із половиною тисяч квитків.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер