Дмитрулін та Федоров повернулися до «Динамо»

Дмитрулін та Федоров повернулися до «Динамо»

Відомі в минулому захисники «Динамо» Юрій Дмитрулін та Сергій Федоров почали працювати в Дитячо-юнацькій футбольній школі «Динамо» ім. Валерия Лобановського.

Старший тренер ДЮФШ Олександр Іщенко прокоментував поповнення у тренерському корпусі:

- Лише розпочавши працювати у школі, я казав, що до виховання молодого покоління потрібно залучати колишніх гравців команди. У них є найголовніше – психологія переможця. Перед дітьми буде наочний приклад, яких успіхів у футболі можна досягнути своїм бажанням та працьовитістю. Дмитрулін та Федоров молоді й можуть наочно показати, як виконати той чи інший технічний прийом.

Деякий час тому я запропонував хлопцям спробувати себе в якості тренерів у дитячій школі. Вони пропозицію прийняли, а рішення про зарахування до штату буквально сьогодні підписав президент клубу.

У новому навчальному футбольному році Юрій Дмитрулін буде асистентом Павла Невєрова у групі хлопців 1996 року народження, а Сергій Федоров у тренера Юрія Єськіна у групі 1997 року народження. Обидва поставилися до такого рішення з розумінням, це їхні перші кроки на тренерському терені. Все інше залежить від них, сподіваюся, тренерська кар’єра Сергія та Юрія буде такою ж яскравою, як і ігрова.

Найближчим часом читайте на сайті інтерв’ю з Юрієм Дмитруліним та Сергієм Федоровим.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер