Дмитро ЄФИМЕНКО: «Мав загострювати гру, робити подачі, бити по воротах»

Дмитро ЄФИМЕНКО: «Мав загострювати гру, робити подачі, бити по воротах»

- Тренер дав установку більше грати через фланги, робити більше подач, загострювати гру, лізти до штрафного майданчика і бити по воротах. Я намагався обігрувати, але іноді не вдавалося подавати. А в епізоді з голом вліз, обіграв. Пощастило - влучив. Я намагаюся на тренуваннях індивідуально обігрувати суперників. Іноді і після тренувань залишався допрацьовувати. Все це тепер втілюється в грі.

На початку матчу завжди потрібно забивати швидкий гол, щоб потім було легше грати. Всі хочуть забивати: на першій хвилині чи на 95-й - не має значення. Всі голи важливі.

Ванат в першому таймі забив, і ще міг відзначитися. Також моменти були у Волошина, Шулянського. Так вийшло, що мені Михайленко віддав передачу з центру поля, я залишився один в один, обіграв і забив. Більше гострих моментів у мене начебто не було. Коля - молодець, взяв участь у всіх трьох голах. У нього було багато простору в середині поля, його мало хто зустрічав. Він користувався цим і вдало віддавав передачі.

Оскільки я три тижні пропустив, хотілося зіграти хоч 5 хвилин, хоч тайм. Випустили на 20 хвилин, бажання багато було. Начебто, зіграв нормально. Зараз ми два дні відпочинемо, а потім на тренуваннях буде час допрацювати і готуватися на виїзний матч з ФК Львів - там потрібно перемагати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер