Для впевненості завжди потрібна перемога

Для впевненості завжди потрібна перемога

- На вашу думку, ситуація навколо «Динамо», а конкретніше тренерського штабу і футболістів, максимально напружена?

- Звичайно, коли йдуть втрати очок, ситуація загострюється, адже всі звикли до перемог. Влітку в команді з'явилося чимало новачків, яким ще належить зігратися, а на це потрібен час. Зараз же в їхній грі простежується нестабільність.

- За півтора тижні «Металург» вдруге гратиме з «Динамо», а паред цим зіграв із «Шахтарем». Чи потрібно додатково налаштовувати футболістів на подібні поєдинки і чи вистачає цієї спортивної злості не так на один, а на три матчі?

- Календар у «Металурга» дійсно вийшов несподіваним. Шо стосується спортивної злості, то її, безумовно, вистачає, адже хлопцям завжди хочеться проявити себе. Якщо не виходить з однією командою, то може вийти з іншою. Як правило, подібні зустрічі не бувають прохідними, адже суперник, виходячи на поле, не піднімає руки догори. Всі б'ються. До того ж вони не так часто потрапляють в єврокубки, тому хочуть проявити свою силу в подібних матчах.

- Чи може позначитися на грі гостей фізичне навантаження, адже, щоб там не говорили, в поєдинках із найсильнішими клубам доводиться і викладатися куди більше, ніж у матчах з середняками чемпіонату?

- Проблема якраз в тому, що ми бігаємо, а от в технічному плані не оснащені. Футболістів у нас багато, але якість гри від цього краще не стає. Я не сумніваюся, що у фізичному плані «Металург» буде готовий добре, адже, на мій погляд, тижня на відновлення цілком достатньо.

- Повернімося до «Динамо». Наскільки складно працювати і грати, знаючи, що найменший промах може дорого тобі обійтися?

- Усе життя ми так грали. Команда зараз перебуває в такому стані, що будь-який промах дає про себе знати. Проте в останній грі чемпіонату України з « Ворсклою» видалення Ідейє зіграло на руку «Динамо». Команда згуртувалася і вирвала нічию у непростому, в усіх відношеннях, поєдинку. Мені сподобалися бійцівські якості хлопців і те, що вони підтримували один одного.

- Третина чемпіонату вже позаду. Позаду і старт в єврокубках. Які проміжні підсумки або висновки можна зробити, спираючись на пройдену дистанцію?

- Наш чемпіонат став непередбачуваний – це вже приємно. Будь-яка команда може відібрати очки у фаворитів. А що стосується «Динамо», то ми завжди чекаємо від команди перемог. Тим же новачкам, як я вже говорив, потрібен час, адже не кожен іноземець, змінюючи клуб, тут же насичується його духом і не відразу звикає до вимог тренера. Думаю, зараз важливо поменше критикувати. Тоді все піде своєю чергою.

- Яким ви бачите результат зустрічі «Динамо» – «Металург»?

- Упевнений, що «Динамо» переможе. Бажаю команді удачі і обійтися без травм.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер