«Динамо» (U11) – переможець турніру «Наше будущее» в Мінську! (+ФОТО)

«Динамо» (U11) – переможець турніру «Наше будущее» в Мінську! (+ФОТО)

Київське «Динамо» (тренери – Денис Борсук та Денис Голоколосов) у вирішальному матчі грало з «Краснодаром», який на турнірі виграв усі шість матчів за різниці м’ячів – 32:1! Нагадаємо, «біло-сині» на шляху до фіналу здобули чотири перемоги та двічі зіграли внічию (різниця м’ячів – 20:1).

Відзначимо, що кияни виступали на турнірі в такому складі: воротарі – Юрій Шульга, Марк Пахотов; польові гравці – Дмитро Соломченко, Назар Гурін, Данило Дячок, Данило Єрмак, Ярослав Чирва, Іван Титенко, Тимофій Парінов, Максим Гололобов, Владислав Руденко, Денис Даценко, Олександр Гаврилюк, Тимофій Бровченко, Ярослав Осадченко.

Уже на перших хвилинах Дячок пробив здалеку, але воротар парирував, а Титаренко не реалізував вихід віч-на-віч, пробивши повз ворота. Утім, уже на 3-й хвилині рахунок було відкрито – Чирва прострілив із лівого флангу, а Гололобов з кількох метрів доправив м’яча у ворота.

Динамівці грали із завзяттям, якого трохи не вистачало в деяких попередніх іграх на турнірі. Ще до перерви підопічні Дениса Борсука та Дениса Голоколосова створили достатню кількість моментів, аби збільшити свою перевагу. Єрмак двічі цілив із дальньої відстані, але надійно діяв воротар із захисниками, Соломченко пробивав зі штрафного, Дячок не поцілив у кут після прострілу Чирви. Суперник, хоч і намагався не відсиджуватися в обороні та вибігати в контратаки, так за перший тайм і не створив нічого біля наших воріт.

А майже відразу після перерви рахунок було подвоєно. І знову спрацювала зв’язка Гололобов-Чирва. Тільки цього разу асистентом виступив Максим, який відібрав м’яча у захисника та зручно викотив на Ярослава, а той точно пробив повз воротаря. Трохи згодом динамівці взагалі довели рахунок до розгромного (нагадаємо, за шість попередніх матчів на турнірі «Краснодар» пропустив лише одного разу): Титенко змістився з правого флангу до центру та пробив із лінії штрафного майданчика точно під поперечину – 3:0!

Сили вже берегти «біло-синім» не потрібно було, тому й у подальшому хлопці продовжували бігти вперед великими силами. Тренерський штаб дав пограти всім футболістам, які були в їхньому розпорядженні. Хороший удар вдався Дячку здалеку, але надійно зіграв воротар, який відмовлявся більше пропускати, у відповідь краснодарці непогано пробивали зі штрафного здалеку, але Шульга витягнув м’яча з-під поперечини.

У підсумку фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу «Динамо», яке заслужено стало тріумфатором турніру. Також динамівець Данило Єрмак отримав індивідуальний приз як найкращий гравець турніру, а вся команда – красень-кубок, який є точною копією трофею Ліги чемпіонів!

Фото «Наше будущее»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер