Діти воїнів АТО відвідали стадіон «Динамо»

Діти воїнів АТО відвідали стадіон «Динамо»
Фан-клуб ФК «Динамо» Київ провів для юних уболівальників екскурсію на території стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського.
 
Місцем зустрічі та першим об’єктом уваги став пам’ятник видатному Валерію Васильовичу Лобановському, геніальному тренеру «Динамо».
Далі слідувала прогулянка через знамениту колонаду стадіону сходами, якими ходять на матчі вболівальники, до музею, де екскурсовод розповідав гостям про кубки та перемоги команди «Динамо» різних поколінь. Присутні з цікавістю роздивлялися світлини видатних гравців.
 
А після цього делегація вийшла до чаші історичного стадіону, на якому відбувалися найлегендарніші матчі в історії нашого клубу.
 
Далі гості прийшли до приміщення Фан-клубу, де всі були вражені унікальною колекцією фанатських шарфів та ігрових футболок команд із усього світу, які колись зустрічалися з «Динамо».
 
 
Емоціями поділилася Юлія Цепун - організаторка заходу від Київського міського центру допомоги учасникам антитерористичної операції:
 
«Дякуємо за проведену екскурсію - діти в захваті. Звісно всі вони вболівають за «Динамо», а дехто ще й займається футболом. Сподіваюся, це буде доброю мотивацією для них наполегливіше займатися спортом. Ми вже не перший рік співпрацюємо з Фан-клубом ФК «Динамо» Київ у різних напрямках і, сподіваюся, будемо й надали дарувати приємні емоції нашим героям та їх близьким».
 
 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер