Діти динамівців представили колекцію одягу Маргарити Рибалки

Діти динамівців представили колекцію одягу Маргарити Рибалки

У показі брали участь дружини футболістів «Динамо» та відомі українські батьки з дітьми: Маша Гусєва з донькою Сашею, Сніжана Гармаш із донькою Міланою, Даша Рибка, дочка сестри Сергія Ганни Анастасія, дочка Наталії Заболотної Катя, а також Маргарита Рибалка з дочкою Емілією.

Глядачами стали близько 150 гостей, які тепло прийняли колекцію. Серед них - футболісти «Динамо» Сергій Рибалка, Олег Гусєв, Олександр Рибка, Денис Гармаш, члени динамівської сім'ї та колеги по сцені. Діти, які брали участь у показі, були абсолютно різного віку - від одного до семи років, вони поводилися невимушено, як професійні моделі, а малюки навіть посміхалися глядачам та махали ручками, з цікавістю розглядаючи те, що відбувається навколо.

Відзначимо, що одяг, представлений Маргаритою, повсякденний та практичний, призначений для щоденного використання, а не наряди, які можна одягати лише на свята.

Автор колекції отримала безліч квітів та привітань з її першим показом та побажань продовжувати в тому ж дусі й не зупинятися на досягнутому. Після цього, звільнившись із теплого кола друзів та знайомих, Маргарита Рибалка розповіла, як створювала цю колекцію й чому назвала свій бренд Milly:

- Після народження дитини я зіткнулася з тим, що в Україні дуже мало дитячого одягу, якість якого відповідає ціні. Він або продається в мультибредндових магазинах та коштує дуже дорого, або якийсь ширпотреб. Тому я вирішила спробувати сама створювати речі для своєї дочки Емілії, на честь якої й назвала бренд. Поділилася цією ідеєю з чоловіком - він мене повністю підтримав. Я дуже вдячна моїм друзям за моральну допомогу, я дуже чекала цього дня, переживала й уявляла, як усе має бути. Над цією колекцією я працювала протягом чотирьох місяців, у моїй команді п'ятеро людей - це прекрасний дизайнер Оксана Берг, яка навчила мене всьому, вклала в мене стільки своїх знань та відкрила в мені здібності, про які я й сама не здогадувалася, за що я їй дуже вдячна. А також конструктор, закрійник, швачки, помічниці, які працювали кожен день, як бджілки. Сподіваюся, в майбутньому люди побачать ще не одну колекцію бренду Milly. Основний його посил - «від мами до мами». На даний момент у нас є власний шоу-рум, в якому також знаходиться виробництво, - поділилася Маргарита Рибалка.

Підтримав перші кроки дружини в якості дизайнера й Сергій Рибалка, який також брав участь в її починанні:

- Мені дуже сподобалося те, що я побачив, з самого початку не сумнівався, що дружині все вдасться. Найприємніший момент був, коли під час показу я побачив на подіумі свою донечку. Вона трималася дуже добре, як професійна модель, не вередувала (посміхається). Хочу привітати дружину з дебютним показом - вона велика молодець, думаю, у неї велике майбутнє в цій сфері. Маргарита показувала мені те, що вона робить, а я казав, подобається мені чи ні, й вона враховувала мою думку. Але остаточний результат я не бачив - ми вирішили, нехай це буде сюрпризом. Безумовно, дружина дуже хвилювалася перед показом, але я вважаю, все пройшло чудово.

Нагадаємо, раніше Маргарита Рибалка була ініціатором соціального проекту проти насильства над жінками - SAY, учасницею музичного гурту «Арктика» та солісткою групи «AmsteRdam», а потім зосередилася на родині.

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер