Діого Рінкон відзначив день народження забитим м'ячем

Діого Рінкон відзначив день народження забитим м'ячем

У півфінальному матчі-відповіді за звання чемпіона штата Сан-Пауло «Палмейрас» на своєму полі приймав «Сан-Пауло» і переміг 2:0. Загальний рахунок за сумою двох зучтрічей – 3:2 і команда Клебера вийшла до фіналу, де зустрінеться з «Понте-Прета».

У матчі проти «Сан-Пауло» Клебер вийшов у стартовому складі і відзначився активними діями. Щоправда, відзначитись нападаючому не вдалось. У середині другого тайму екс-динамівець був замінений.

У першому поєдинку Кубка Бразилії «Гойяс» - «Коринтіанс», який закінчився з рахунком 3:1, півзахисник «тімао» Діого Рінкон забив на 55-й хвилині єдиний м’яч своєї команди. Таким чином, «Коринтіанс» зберіг шанси у повторній зустрічі поборотись за вихід до наступного раунду. До слова, на наступний день після матчу, 18 квітня, Діого виповнилось 28 років! «Parabéns, Diogo!», – привітав гравця офіційний сайт клубу. За два місяці перебування в Бразилії Рінкон провів 8 матчів, у яких забив 2 м’ячі.

Черговий матч у чемпіонаті Хорватії провів «Хайдук». Цього сезону клуб зі Спліта виступає вкрай невдало. Переставши боротись із загребським «Динамо» за перше місце, головною метою команди стала друга позиція. І за неї, судячи з результатівостанніх матчів, зачіпитись буде не так просто. У суботу «Хайдук» приймав середняка ліги «Сибалія» і поступився 1:2. У єдиній гольовій атаці брав участь Чернат, який віддав передачу на кращого нападника команди Ніколу Калинича. Флорін провів на полі весь матч, Саблич і Верпаковскіс участі у грі не брали.

У третьому поспіль матчі чемпіонату Греції не бере участь Горан Гавранчич. У черговому турі ПАОК у цікавому поєдинку поступився на виїзді «Ларисі» 3:4. Це був останній тур чемпіонату Греції, за підсумками якого ПАОК посів дев’яте місце.

По-різному складаються справи у динамівців, які виступають нині за українські команди:

«Арсенал» - «Дніпро» - 2:1. У стартовому складі кожної з команд вийшли орендовані у «Динамо» Володимир Лисенко і Андрій Єщенко. Перший провів на полі 80 хвилин, а другий – 74.

«Ворскла» – «Кривбас» - 2:1. Нападаючий полтавчан Главіна відіграв 64 хвилини зустрічі. У першому таймі Денис вийшов один на один із вратарем, але пробив у стійку.

Захисник ФК «Харків» Кахабер Аладашвілі і півзахисник «Зорі» Ігор Петкович у матчах своїх команд участі не брали.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер