Динамівці повернулися з відпустки

Динамівці повернулися з відпустки

5 січня футболісти київського “Динамо” на заміській базі в Конча-Заспі долучились до підготовки до весняної частини сезону 2003/2004. Після коротких привітань та жартів, опівдні головний тренер провів коротку настанову та вивів підопічних на першу пробіжку. Легкий крос по периметру двох тренувальних полів тривав близько години, після чого перший тренувальний день року було оголошено закритим.

Через поважні причини на першому тренуванні була відсутня південно-американська динамівська дружина, а також нігерієць Айіла Юссуф. За словами тренера Анатолія Дем’яненко, “це пов’язано з нерегулярністю авіарейсів із заморських країн. Зазначена група гравців повинна прибути до Києва 6 січня. Усі інші футболісти перебувають у чудовому настрою та за повної готовності, гарно відпочивши й залікувавши старі хвороби, підійшли до підготовки до весняної частини сезону”.

У загальній групі в пробіжці взяв участь новачок динамівців – Марис Верпаковськис. Два інших новобранці – Руслан Бідненко та Едгарас Чеснаускіс – сьогодні тренувались у складі другої команди під керівництвом Володимира Онищенко. Прибув до Києва і багатообіцяючий бразильський талант Клебер. Зараз нападник проходить поглиблене медобстеження і тестування.

На клубній базі, а також на інших спортивних об’єктах, динамівці готуватимуться до 14 січня. Переважно, цей час “віддадуть” під кроси, силову підготовку, аеробіку, гімнастику. Друга половина першого місяця року запланована під двотижневий тренувальний збір у німецькому Руйті.

7-8 січня в манежі на базі в Конча-Заспі відбудеться традиційний динамівський турнір з міні-футболу. Скоріш за все, система першого змагання року залишиться незмінною: чотири команди зіграють по круговій системі, за підсумками якої і визначиться переможець. Склади кожної з команд тренерський штаб визначить у вівторок, 6 січня.

Початок першого дня змагань міні-футбольного турніру о 16.30, другого дня – о 11.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер