Динамівці в національних збірних

Динамівці в національних збірних

Національна збірна України

У драматичному матчі з вірменами взяли участь Сергій Федоров та Андрій Несмачний. Обидва оборонця відіграли на належному рівні – Андрій добре попрацював на лівому фланзі, а Сергій у доданий арбітром час точним ударом приніс українцям важливу перемогу – 4:3.

Сергій Федоров: “Мені вдалося забити переможний гол, але, чесно кажучи, моменту удару практично не пам’ятаю: в останні хвилини необхідно було будь-якою ціною дотиснути суперника – запам’яталося лише це”.

На лаві запасних “репрезентації” залишились Віталій Рева та Олександр Головко. Андрій Гусин не допоміг своїй команді через дискваліфікацію, а Юрій Дмитрулін відновлюється після операції. Наступний матч українці проведуть у середу проти збірної Греції.


Молодіжна збірна України

Українська “молодіжка” без особливих проблем розібралась з вірменами – 4:0. Весь матч на полі провів Сергій Рожок і Сергій Пучков (отримав попередження). У запасі залишились Дмитро Воробей, Рустам Худжамов і Олександр Яценко.


Національна збірна Білорусі

Без травмованого Олександра Хацкевича білоруси поступилися вдома голландцям 0:2. Весь матч відіграв динамівець Валентин Белькевич. Зазнавши поразки, білоруси практично втратили шанси зачепитися за друге місце в групі.


Молодіжна збірна Румунії

Тіберіу Гіоане після відмови виступати за національну команду відгукнувся на виклик “молодіжки” і провів весь матч проти команди Боснії і Герцеговини на позиції центрального хавбека. Румуни несподівано поступилися вдома 0:1.

* * *

- Збірна Болгарії (Георгій Пеєв травмований) зіграла вдома внічию з Бельгією 2:2.
- Збірна Угорщини (Ласло Боднар травмований) перемогла вдома Латвію 3:1.
- Збірна Сербії і Чорногорії програла фінам 0:3. Горан Гавранчич відмовився виступати за збірну, яку очолює Деян Савичевич.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер