Динамівці у збірній України: останні новини перед грою з США

Динамівці у збірній України: останні новини перед грою з США

Зустріч, товариська за статусом, проти збірної США ще задовго до її початку набула деякі риси іронії.

Спочатку в передмісті Нікосії був підірваний автомобіль головного арбітра майбутньої зустрічі Леонтіуса Тратту, внаслідок чого були скасовані всі поєдинки чергового туру чемпіонату Кіпру.

Після цього проведення гри було під великим питанням. Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков заявив про неможливість вильоту «жовто-синіх» на Кіпр. Через кілька годин, наші футболісти після проведеного збору 4 березня все ж таки вилетіли до Ларнаки, де сьогодні о 21.00 на стадіоні імені Антоніса Пападопулоса (вміщує 9,782 глядача) протистоятимуть підопічним Юргена Клінсманна, які готуються до фінальної стадії чемпіонату світу у Бразилії  (на фото).

На думку найвпливовішого американського видання Sports Illustrated стартовий склад американської збірної проти України може виглядати наступним чином: Тім Ховард - Едгар Кастільо (ліворуч), Огучі Оньєву, Джон Брукс (обидва в центрі), Джеф Камерон (справа) - Фабіан Джонсон (ліворуч), Джермейн Джонс, Денні Вільямс (опорники), Алехандро Бедойа (справа) - Клінт Демпсі, Джозі Алтідор (форварди).

Стало відомо, що через травми у збірної США не зіграють Майкл Бредлі та Мікс Діскеруд, а виклик Тіма Ріма став неможливим із персональним причин. Навпаки, залучено до лав наших суперників після дворічної перерви захисника Джонатана Спектора.

Цікаво, що проти України американці зіграють у формі нового дизайну зразка 2014, виготовленого відомим світовим спортивний виробником, компанією Nike.

Настрій в таборі нашої збірної можна охарактеризувати, як робочий і в той же час бойовий, про що свідчать слова універсала київського «Динамо» Євгена Макаренка (на фото): «Всі хлопці приїхали до розташування збірної з хорошим настроєм і ретельно готувалися до майбутнього товариського матчу. Що ми знаємо про збірну США? Всі хлопці достатньо атлетичні, багато хто грає в англійській Прем'єр-лізі. Це вже не та збірна, яка була раніше. Зараз це дуже сильна команда. Потрібно найсерйознішим чином до неї готуватися і віддаватися на полі на всі сто відсотків».

Кілька слів про арену майбутнього матчу.

Відкрита вона була в 1986 році, відремонтована в 2005 році й має трав'яне поле стандартних розмірів.

Температура повітря на момент старту поєдинку очікується +16 °C.

На закінчення, згадаємо, як збірна нашої країни грала проти американців (усі матчі товариські) та скільки динамівців Києва в них брало участь.

27.06.1992. м.Піскатауей. Стадіон університету Ратгерс (11,816 глядачів)

США – Україна 0:0 (взяли участь троє динамівців: Ковалець, Мороз, Ребров)

16.10.1993. м.Хай-Пойнт. «Сімеон Стейдіум» (32,600)

США – Україна 1:2 (взяли участь шестеро динамівців: Лєженцев, Литовченко, Прудіус, Шкапенко, Ребров, Леоненко)

Голи: Дулі (26) – Леоненко (41, 43).

23.10.1993. м.Бетлхем. «Гудвінстадіум» (7,896)

США – Україна 0:1 (взяли участь десятеро динамівців: Кутєпов, Лєженцев, Литовченко, Прудіус, Хомин, Топчієв, Шкапенко, Ребров, Призетко, Леоненко)

Гол: Попов (36).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер