Динамівці провели перше заняття в Туреччині

Динамівці провели перше заняття в Туреччині

Перший міжсезонний збір київського “Динамо” розпочався з вечірнього тренування на полі спортивного центру "Topkapi Palace". Відмітимо, що цей комплекс було споруджено в минулому році і нині він включає в себе кілька полів високої якості.

Тренування було нетривалим (близько 50 хвилин), але вельми інтенсивним. Після розминки гравці пограли в “квадрати”, а згодом провели короткий спаринг на одній половині поля. Правила були дещо незвичні: упродовж гри футболістам можна було робити лише два дотики поспіль, а завершальний удар наносити одним.

З рахунком 5:4 перемогли “Жовті”. У їх складі відзначились Діого, Алієв, Лєко, Воробей і Петкович. У “Синіх” м’ячі на рахунку Лисицького-2, Хацкевича та Несмачного.

Ряд гравців “Динамо” займалися за індивідуальною програмою. Не відновились після травм Саблич, Каддурі, Дмитрулін, Чернат і Шацьких. Вони обмежились пробіжкою. Приємно було дивитись з яким азартом працював Віталій Косовський. Хавбек нашої команди, якого постійно переслідують травми, не втрачає надії знов заграти на високому рівні і отримав для цього усі можливості.

У команді чудовий мікроклімат. Завдяки тренерам на тренуваннях і в автобусі панує приємна атмосфера. Окрім того, невгамовний Анатолій Дем’яненко на тренуваннях завжди в центра подій: колишній оборонець “Динамо” нарівні з усіма працює на заняттях, що викликає масу емоцій як у самого тренера, так і у його підлеглих.

Відмітимо, що ввечері дещо похолодало. Температура повітря впала з +15 до +5, а сильний морський вітер вносить свої корективи. Але ці обставини неповинні завадити виконати весь намічений план підготовки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер