Динамівці допомогли збірній України обіграти Іспанію в Лізі Націй

Динамівці допомогли збірній України обіграти Іспанію в Лізі Націй

У стартовому складі на поле вийшли відразу шість представників «Динамо»: воротар Георгій Бущан (3-й матч за «жовто-синіх»), захисники Ілля Забарний (3-й), Віталій Миколенко (11-й) та Олександр Караваєв (27 -й), а також півзахисники Сергій Сидорчук (31-й) та Микола Шапаренко (6-й).

LUK 0571 1

Весь матч пройшов за тотальної переваги гостей. Але підопічні Андрія Шевченка, діючи самовіддано та дисципліновано, таки дочекалися свого шансу в другому таймі. Екс-динамівець Андрій Ярмоленко блискучим пасом із центру поля вивів Віктора Циганкова (24-й), який з'явився після перерви, фактично віч-на-віч із воротарем, і динамівець, не входячи до штрафного майданчика, пробив точно в кут повз де Хеа, забивши свій п'ятий м'яч у складі національної команди.

VAS-3537

LUK 0862 1

LUK 0885 1

Завдяки цьому голу Україні вдалося здобути першу в історії перемогу над Іспанією (до цього була одна нічия та п'ять поразок) і перервати 15-матчеву (!) безпрограшну серію «Фурії рохи».

LUK 0418 1

У турнірній таблиці «жовто-сині» зрівнялися за кількістю набраних очок (по шість) із Німеччиною, Іспанія попереду, маючи на один бал більше. Заключні матчі групового турніру Ліги Націй збірна України проведе в листопаді: 14-го числа зіграє на виїзді з Німеччиною та 17-го – у гостях зі Швейцарією.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер