Динамівці подарували щасливий день дітям із сімей чорнобильців

Динамівці подарували щасливий день дітям із сімей чорнобильців

Двічі на рік – напередодні чергової річниці аварії на ЧАЕС та новорічних свят – динамівці зустрічаються з дітьми, даруючи їм незабутні враження свята та пам'ятні подарунки. Нинішня зустріч, як і всі попередні, пройшла в теплій сімейній атмосфері. Захід було організовано для дітей, які перебувають під опікою благодійних організацій «Родина» та «Квіти полину», яким ФК «Динамо» (Київ) двадцятий рік поспіль надає допомогу. Вони вже давно стали членами динамівської сім’ї та можуть вважати наш клуб своїм домом. Тут на зустрічі з дітьми завжди чекають із нетерпінням.

Президент клубу Ігор Суркіс, головний тренер команди Сергій Ребров, член правління ФК «Динамо» Матвій Заміховський, віце-президент «Динамо» Олексій Семененко... Більше сотні юних гостей гучними оплесками вітали добре відомих та улюблених ними футбольних осіб. Ведучий святкового заходу Олександр Липенко вступне слово надав президенту київського «Динамо» Ігорю Суркісу:

- Дорогі батьки, діти, хочу вас привітати з майбутнім Новим роком, бажаю, насамперед, здоров'я, успіхів, благополуччя. Рік у нас був непростим, ви всі це знаєте. Хочу побажати миру в нашій країні, щоб, нарешті, закінчилося те, що сьогодні відбувається в цей важкий для всіх нас час. Коли сталася Чорнобильська аварія, мав місце людський фактор. Але коли українці вбивають один одного та воюють незрозуміло за що, ми маємо це припинити якомога швидше. А також вклонитися тим хлопцям, які захищають нашу країну від агресорів та людей, які не розуміють важливості цілісності країни, необхідності розвивати Україну, йти в Європу. Це намагається робити футбольний клуб «Динамо» (Київ), який грає в Європі.

Цей рік був для нас доволі успішним завдяки тому, що ми, сподіваюся, нарешті, знайшли саме того тренера – Сергія Станіславовича Реброва – який знає, як вести команду до нових перемог та вершин. У нього, дійсно, динамівське серце. А народився він у Донецькій області, але ми не поділяємо Україну на Київ, Донецьк, Львів – ми всі живемо в одній країні. Тому насамкінець хочу побажати мирного неба над нашими будинками. Ми були з вами, є з вами й будемо залишатися з вами.

Далі з Новим роком усіх присутніх привітав Сергій Ребров:

- Вітаю всіх з майбутнім Новим роком, радий усіх бачити. Мені приємно приходити на ці зустрічі, тому що для нас усіх важливо пам'ятати Чорнобильську трагедію та допомагати вам та іншим людям, які постраждали від аварії, всіма можливими способами. Й у країні, й у нашому житті завжди є якісь проблеми, але важливо не забувати про глобальні речі. Радий вас усіх бачити, ще раз із Новим роком. Хочу подякувати й Ігорю Суркісу, який прилетів на кілька днів, щоб зустрітися з вами, й Матвію Борисовичу, який завжди організовує ці зустрічі, дуже відповідально до них ставиться. Він мені дзвонив вісім разів, щоб я не забув про нашу зустріч, хоча я відразу сказав, що обов'язково буду, й із задоволенням вас привітаю.

- Ви знаєте, як «Динамо» ставиться до вас, вашої організації та дітей, – почав Матвій Заміховський. – Сьогодні ми з президентом «Динамо» та головним тренером нагадуємо картину Васнецова «Три богатирі». Нещодавно мене на вулиці зупинила людина, оскільки побачила на мені динамівську куртку. Він попросив передати Сергію Реброву просто велике спасибі. З Новим роком вас, і щастя!

Керівники благодійної організації «Родина» Роза Ластовенко та громадської організації дітей-інвалідів Чорнобиля «Квіти Полину» Олег Липкань від імені своїх підопічних привітали динамівців Києва з новорічними святами, побажавши в майбутньому році великих перемог та, найголовніше, здоров'я.

Апогеєм заходу стало вручення пам'ятних подарунків – ковдр, клубної атрибутики та, звичайно ж, «солодких коробочок». Разом із ними кожен бажаючий міг отримати автограф та сфотографуватися з динамівцями. Але й на цьому сюрпризи не закінчилися.

З майбутніми святами юних глядачів привітали Дід Мороз та Снігуронька, а також актори Київського муніципального академічного театру ляльок на Лівому березі, які представили виставу «Рахуємо до п’яти».

Дивлячись на радісні обличчя дітлахів та їхніх батьків, можна з упевненістю сказати, що в їхньому житті стало як мінімум на один щасливий день більше.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер