Динамівці про результати жеребкування Ліги чемпіонів

Динамівці про результати жеребкування Ліги чемпіонів

Коли в швейцарському Ньйоні відбувалося жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у футболістів київського «Динамо» якраз був час обіду в готелі. Тому кожний з гравців сприймав результати жеребкування вже із «ситим ентузіазмом». Пропонуємо вашій увазі коментарі футболістів «Динамо» з приводу жеребкування Ліги чемпіонів.

Олександр Шовковський, воротар «Динамо»:

- Для мене не має принципового значення, з ким грати на цьому етапі, оскільки не знаю ані першу, ані другу команди. Ми маємо показувати свій футбол, і тоді ніяких неприємностей у нас не буде.

Що стосується можливого дальнього перельоту до Ірландії, то це також не має вирішального значення. У перельотах важливі два моменти – зліт і посадка. За великим рахунком, навантаження йде однакове, летиш ти годину або три.

***

Андрій Несмачний, захисник «Динамо»:

- В принципі, все одно, з ким грати на даному етапі, оскільки можливі суперники приблизно однакові за силою. Звичайно, є небажані варіанти, як в нашому випадку був ізраїльський «Бейтар», але, якщо ми ставимо завдання грати в Лізі чемпіонів, то зобов'язані обігрувати будь-якого суперника. У будь-якому випадку, у нас не має бути присутньою недооцінка суперника. На мій погляд, естонська «Левадія» виглядає дещо сильнішою, та й рівень чемпіонату в Ірландії занадто слабкий. Тому, швидше за все, наприкінці липня на нас чекає непростий виліт до Естонії.

***

Папе Діакате, захисник «Динамо»:

- Я не знайомий з жодною з команд. Тому для мене особисто не має значення, з ким грати. Гадаю, якщо ми будемо демонструвати свій футбол, то маємо проходити як естонців, так і ірландців.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер