Динамівці про перемогу над «Металістом»

Динамівці про перемогу над «Металістом»

Після гри з «Металістом» динамівці виглядали втомленими, але задоволеними, охоче погодившись прокоментувати переможний для них поєдинок.

Бадр ЕЛЬ КАДДУРІ, захисник «Динамо»:

- Завдяки сьогоднішній перемозі ми значно відірвалися від «Металіста» в турнірній таблиці. Гадаю, «Динамо» під силу виграти чемпіонат, але для цього потрібно багато працювати.

- Що сталося в епізоді, коли Едмар падав у штрафному майданчику, але суддя не призначив пенальті?

- З його боку була чиста симуляція, і арбітр це бачив. Відзначу, що суддя сьогодні добре відпрацював, особливо в світлі того, що останнім часом виникали проблеми із суддівством. У цій грі він показав жовті картки тим, хто на них заслуговував і фіксував порушення правил, коли вони справді були. Ми бачили, що «Металіст» прагнув чинити тиск на суддів, при щонайменших зіткненнях гравці голосно кричали, але арбітр на це не реагував.

* * *

Сергій КРАВЧЕНКО, півзахисник «Динамо»:

- Гра з «Металістом» була першою для нас у чемпіонаті України, але не першою в другій частині сезону. Більші емоції відчував перед матчами з «Валенсією». На поєдинок із харків'янами наша команда добре налаштувалася, оскільки він був дуже важливим. Всі розуміли, що для нас головним було не програти, інакше відстань між нашими командами в турнірній таблиці значно скоротилася б. А так ми виграли. Це дуже добрий результат, всі задоволені.

- Сьогоднішня гра розглядалася крізь призму поєдинків Кубка УЄФА?


- Не можна сказати, що це була репетиція, адже цей матч багато чого вирішував у чемпіонаті України. Ми забезпечили солідну перевагу над найближчими переслідувачами, тепер все в наших руках. А Кубок УЄФА – це два зовсім інші матчі, окремі від чемпіонату.

- Сьогодні «Динамо» нестандартно розігрувало кутові удари. Це домашня заготівка?


- Ні, просто так сталося, що після одного із стандартних положень ми забили гол і мали ще кілька небезпечних моментів. Це заслуга Алієва, який добре подавав кутові. Нічого нового не було.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер