“Динамо” проявляє характер, але перемогу не здобуває

“Динамо” проявляє характер, але перемогу не здобуває

Неоднозначним і емоційним видався поєдинок між “Динамо” і “Шахтарем”. Обидві команди продемонстрували повну самовіддачу, подарувавши вболівальникам бойове і захоплююче дійство.

На жаль, вкотре вдача відвертається від динамівців. Пропущений на перших хвилинах матчу гол став наслідком фатального рикошету. Після удару Тимощука зі штрафного м’яч влучив у наших оборонців і влетів у протилежний від Шовковського кут.

Упродовж першого тайму ігрова перевага була на боці господарів. Підопічні Михайличенко створили серію вигідних для взяття воріт Плетикоси моментів (Гіоане, Шацьких, Лєко, Гусєв), двічі забивали м’ячі, але кожного разу арбітр Мельничук відміняв їх взяття.

По перерві донетчане виглядали свіжішими і кілька разів могли наказати динамівців у контратаках, але надійно зіграла зв’язка Гавранчич – Федоров, яку форварди гірників пройти так і не зуміли. Кияни небезпечно атакували флангами і в одному з виходів зрівняли рахунок. Навіс Лєко на куті воротарської “знайшов” Шацьких, точно головою скинувши м’яч на Ринкона. Два оборонця суперника зосередили увагу на Максимі, а вільний Діого без перешкод спрямував копаного у кут воріт.

Зрівнявши рахунок кияни активізувалися і пішли на повторний штурм воріт Плетикоси. У нападі виділявся молодий Гусєв, який став проблемою №1 для оборонних редутів гірників. За кілька хвилин до фінального свистка “відзначився” Несмачний. Андрій у центрі поля грубо зіграв проти Тимощука, за що отримав жовту картку, а за нею автоматично червону. У меншості динамівці зосередили увагу на захисті власних воріт, а гості, досягши бажаної нічиї, вміло тягнули час.

Після 11-го туру відстань між першою і другою командами чемпіонату - “Шахтарем" і “Динамо” – продовжує стягати п’яти очок. Впритул до другої сходинки наблизився донецький “Металург”, який після перемоги над “Зіркою” відстає від киян усього на один пункт

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер