Динамівці про матч із «Рапідом»

Динамівці про матч із «Рапідом»

- Матч вийшов неоднозначним. Команда добре провела перший тайм, упевнено вела в рахунку, але в другому сталося щось незрозуміле. Гравцям варто замислитися про те, що ж відбувається. Деякі ображені, що не завжди потрапляють до складу, але отримуючи шанс та виходячи на поле, не використовують його...

Центральний захисник Александар Драгович (на фото), для якого матч у столиці Австрії мав особливе значення, та й ще на арені, де проводить матчі національна команда країни, за яку він регулярно виступає, не приховував свого незадоволення:

- У нас у другому таймі гра відверто не пішла, хоча в першій половині ми повністю контролювали ситуацію та перебіг самого матчу. Але потім сталося те, чому я не знаходжу пояснень. Я дуже засмучений, адже матч був для мене особливим і я до нього готувався з усією відповідальністю.

Його колега Євген Хачеріді дав такий коментар:

- Ми стараємося, хоча результату й немає. У нас усі матчі в цьому сезоні важкі. А в цій грі потрібно було вигравати, потрібно було забивати. У нас у другому таймі були моменти, але як ми в них не забили, я, якщо чесно, зрозуміти не можу. Що сталося? Як пропустили? Вважаю, що в нас була невдала заміна. Коли забивали перший м'яч, то ми просто дали людині пробити по воротах. А другий забивали після передачі з флангу. Після матчу бутси в роздягальні не літали, але всі були дуже злими.

Півзахисник «біло-синіх» Джермейн Ленс упевнений, що гра могла пройти за іншим сценарієм та завершитися з іншим результатом:

- Ми створювали хороші моменти, але не всі їх реалізували. Був шанс і в мене, але я не забив. Так буває. Загалом же ми втратили перемогу...

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер