Динамівці про матч із «ІгроСервісом»

Динамівці про матч із «ІгроСервісом»

Поєдинок 1/8 фіналу Кубка України протии сімферопольского «ІгроСервіса» не можна назвати для «Динамо» важким. Динамівці без проблем розібрались із опонентом із першої ліги, «подарувавши» суперника ще на початку першого тайму три м’ячі. Гравці «Динамо» Олександр Рибка і Тіберіу Гіоане прокоментували події матчу.
Олександр Рибка, воротар "Динамо": "Усе вирішили швидкі голи"
- Олександре, за рахунок чого вдалось настільки легко виграти в суперника?
- Усе вирішили швидкі голи. Не минуло і чверті години, а суперник уже фактично був нокаутований. Потім нам залишалося просто не допускатись грубих помилок в обороні і планомірно довести матч до перемоги.

- Яке б місце посідав "ІгроСервіс", виступаючи у вищій лізі?

- Думаю, довго в еліті команда б не затрималась. Хоча у складі сімферопольців є кілька досвідчених футболістів, які свого часу виступали у вищій лізі.

- Кого б ви виокремили зі складу "ІгроСервіса"?
- Сподобались нападаючий Матвій Бобаль і плеймейкер Якименко. Наполегливі хлопці. На щастя, сьогодні ввечері з забитим м’ячем у них не склалось.

Тіберіу Гіоане, півзахисник "Динамо": "Бажання у суперника було величезне"

- Забиті м’ячі в дебюті матчу, звичайно, полегшили нам завдання. Після цього тренерський штаб зміг проглянути на ділі молодих хлопців, які, потрібно віддати їм належне, відіграли на належному рівні.

- Легше було, ніж в 1/16 фіналу проти «Дніпра»?
- Так, звичайно. Усе-таки рівень сімферопольської команди нижчий, аніж у «Дніпра». Але бажання вони продемонстрували неабияке. Ним вони компенсували нестачу майстерності.

- Як гадаєш, за рахунок чого «ІгроСервіс» на шляху до 1/8 спочатку обіграв сильну «Оболонь», а потім представника вищої ліги «Карпати»?

- Як я уже говорив, команда грає з бажанням. А коли ще виступаєш перед рідними трибунами, то результат навіть проти суперника, який явно сильніший за тебе, може стати несподіваним.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер