Динамівці про матч з ФК «Харків»

Динамівці про матч з ФК «Харків»
Роман Зозуля

Після поєдинку з ФК «Харків», який закінчився розгромом господарів, динамівці поділилися враженнями, як говориться, «за гарячими слідами».
Роман Зозуля, нападник «Динамо»:

- Сподіваюся, що за той час, який я провів сьогодні на полі, мені вдалося виправдати довіру тренера. Я прагнув виконати його установку, боровся за м'яч, заробив пенальті. В цілому, дуже задоволений, що мене випустили на поле, адже до матчів в основному складі мене не підпускали вже достатньо давно.

- Тренер надав тобі таку довіру через три м'ячі, які ти забив у попередньому турі молодіжної першості?

- Не тільки через це. Юрій Павлович сказав, що більше довірятиме молодим футболістам, зокрема, мені, Ярмоленко і Морозюку. Просто потрібно чекати свого шансу. Ось ми і чекаємо.

- Розраховуєш виходити на поле в складі першої команди і надалі?

- Якщо Юрій Сьомін залишився задоволений моєю грою, то так.

- Пенальті був чистий?

- Звичайно. Воротар справді мене «зачепив».

* * *

Роман Єременко, півзахисник «Динамо»:

- В першому таймі нам було достатньо важко, рідко вдавалося підходити до воріт суперника. Після того, як забили гол, стало значно легше. Можна сказати, що гра тривала до першого пропущеного м'яча. Але ми знали, що так буде. Просто потрібно було дочекатися свого моменту. Нічого страшного, що не вдалося забити в першій половині зустрічі. Матч же складається з двох таймів, а не з одного.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер