Динамівська енергія Південної трибуни

Динамівська енергія Південної трибуни

Сьогодні рано вранці від київського НСК «Олімпійський» до Харкова вирушила колона автобусів. На «борту» – найвідданіші вболівальники «Динамо», які вирішили підтримати улюблену команду в фіналі Кубка України. Інша частина динамівських прихильників добирається до Харкова авіа та залізничним транспортом, на власних авто. Нагадаємо, що вирішальний поєдинок між «Динамо» і «Шахтарем» розпочнеться в середу о 19.00 на стадіоні «Металіст».

За інформацією фан-клубу «Динамо», на трибунах харківського стадіону очікується близько 5 000 прихильників біло-синіх. Найчисленніша торсида, зрозуміла річ, із Київського регіону, далі ідуть Дніпропетровська, Запорізька та Черкаська області. Уболівальники з Харкова, які не зуміли потрапити в «динамівські» сектори, підтримуватимуть столичний клуб згідно з купленими квитками.

Солідна підтримка «Динамо» гарантована – до фан-клубу надійшли заявки на відвідання зустрічі з усіх регіонів України. Організацією виїзду, а також витрати на проїзд та відвідування матчу, взяли на себе ФК «Динамо» (Київ) і фан-клуб «Динамо» (Київ). Організатори фінального матчу відвели для вболівальників киян 16, 17 і 18 сектори Південної трибуни стадіону «Металіст».

Напередодні виїзду в приміщенні динамівського фан-клубу кишіла творча робота – одні активісти пропонували свої варіанти банерів, інші втілювали ідеї в життя. У результаті, на Південній трибуні під час фіналу буде розгорнуто, мабуть, найбільший баннер в історії фанатського руху «Динамо». Що на ньому зображено, до останнього дня тримається в таємниці.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер