«Динамо» – «Зоря»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Зоря»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Ярослава Козика пролунає о 17:00.

Утретє в нинішньому році перша команда «Динамо» прийматиме гостей не на НСК «Олімпійський», а на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Це вимушений захід, оскільки футбольне поле «Олімпійського» зараз перебуває не в найкращому стані й готується до прийому матчу Ліги Європи «Динамо» – «Фіорентина».

«Динамо» та «Зоря» проводять другу зустріч між собою на нинішньому тижні. У середу в рамках Кубка України кияни перемогли 2:0 та за сумою двох зустрічей (4:1) вийшли до півфіналу турніру. Луганська команда прибула до Києва в понеділок, зупинившись у готелі «Славутич». У суботу команда Юрія Вернидуба в повному складі відвідала гру молодіжних команд «Динамо» та «Зорі», після якої на полі №5 динамівської бази в Кончі-Заспі провела останнє перед грою тренування.

Зустріч молодіжних команд відвідав Сергій Ребров та кілька гравців «Динамо». У суботу ввечері в розкладі динамівців також були тренування на полі та теоретичне заняття. Через проблеми зі здоров'ям із «Зорею» не зіграють Євген Макаренко та Микита Бурда.

Дискваліфікованих на гру ані у складі «Динамо», ані у складі «Зорі» немає.

Уранці в день матчу в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань, на якій було затверджено, що «Динамо» зіграє в комплекті форми синього кольору, в той час як гості будуть грати в білому.

На вечір неділі синоптики обіцяють у Києві мінливу хмарність, температура повітря близько +19°С.

*Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер