«Динамо» – «Зоря»: історія протистояння

«Динамо» – «Зоря»: історія протистояння

Цей поєдинок стане 37-м у історії протистояння команд у рамках чемпіонату України. 24 перемоги в активі «Динамо», чотири рази святкувала успіх «Зоря», ще у восьми поєдинках переможця виявлено не було. Примітно, що в попередньому матчі було забито сотий м’яч у поєдинках між суперниками, і перевага більш ніж відчутна у «біло-синіх» – 75:25.

Найбільша перемога, яка фіксувалася в матчах між «Динамо» та «Зорею», – із різницею у п’ять м’ячів. Три поєдинки завершувалися з рахунком 5:0 (у сезонах 1994/1995, 2008/2009 та 2012/2013), один – із рахунком 6:1 (сезон 2011/2012), усі на користь «Динамо».

А от найрезультативніший поєдинок відбувся восени минулого року, коли в Запоріжжі суперники забили вісім м’ячів, зігравши в результативну нічию – 4:4.

Найкращими бомбардирами «Динамо» в матчах із «Зорею» є Віктор Леоненко, Тіберіу Гіоане та Андрій Ярмоленко, які забили по п’ять м’ячів. А от у «Зорі» найвлучнішими в іграх із «біло-синіми» є Олександр Севидов, Данило Де Олівейра, Бонавентуре, Іурі Фрейтас та Ігор Харатін – у кожного в активі по два голи.

КВИТКИ НА МАТЧ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер