«Динамо» розгромно перемогло у першому спарингу другого збору в Марбельї

«Динамо» розгромно перемогло у першому спарингу другого збору в Марбельї

У суботу, 2 лютого, головна команда київського «Динамо» зіграла свій перший спаринг на другому навчально-підготовчому зборі в Іспанії.

Суперником біло-синіх став болгарський ЦСКА з Софії – друга команда чемпіонату Болгарії, яка після 20 турів національної першості поступається 6 очками лідеру «Лудогорцю».

Кияни розпочали матч ударно! Вже на 3-й хвилині Віктор Циганков відкрив рахунок у зустрічі. Українець обігрався з Беньяміном Вербичем, увійшов у штрафний у пробив у дальній нижній кут.

Ще до перерви біло-синім вдалося подвоїти перевагу, і тепер вже забив сам Вербич. Словенець змістився з лівого флангу в центр та сильно пробив під опорну ногу голкіперу болгар – 2:0 вже на 35-й хвилині.

Остаточний рахунок у зустрічі вже під її завісу встановив Олександр Андрієвський. Півзахисник «Динамо» на 89-й хвилині реалізував штрафний удар, шикарним пострілом відправивши м’яч у ближній верхній кут з відстані близько тридцяти метрів!  

3:0 – «Динамо» продовжує готуватися до другої частини сезону у хорошому настрої.

02-02-19, Марбелья, Іспанія

«Динамо» Київ – ЦСКА Софія – 3:0 (2:0)

Голи: Циганков (3), Вербич (35), Андрієвський (89)

Склад «Динамо» у 1 таймі: Бойко - Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко – Шепелєв, Буяльський, Че Че - Циганков, Вербич - Соль.

Склад «Динамо» у 2 таймі: Бущан – Кравченко, Шабанов, Сидорчук, Алібеков – Андрієвський, Гармаш, Смирний - Буено, Сідклей – Русин.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер