«Динамо» втілює в життя мрію дітей бійців АТО

«Динамо» втілює в життя мрію дітей бійців АТО

На поєдинок із луганською «Зорею» гравця нашої команди вивела на поле дитина, батько якої загинув у зоні АТО. 12-річний Андрій із Вінниці не лише цікавиться грою мільйонів, але й сам займається спортом. А поїздка до Києва стала для нього великою подією. Детальніше про неї розповіла мама Галина:

- Тут, у Вінниці, син грає за футбольну команду «Темп». Поїздка на матч «Динамо»  «Зоря» була його першою до Києва. Нам подзвонили волонтери та розповіли про можливість вивести гравця «Динамо» на поле, запропонувавши з'їздити до Києва. Ми навіть не роздумували, а відразу погодилися, адже Андрій цього дуже хотів. Він мріяв вивести на поле Дениса Гармаша  це його улюблений гравець. Не знаю, домовлялися або просто збіг обставин, але саме його він і вивів на поле. Син розповідав, що Денис сам узяв його за руку, мабуть, це доля (посміхається). Спочатку Андрій ніяковів, але потім роззнайомився з іншими дітьми й був дуже задоволений.

Справдилася не лише мрія Андрія, а й наша з бабусею. Моїй мамі теж подобається футбол, вони з сином знають усіх гравців та регулярно дивляться матчі по телевізору. На матчі із «Зорею» ми були всі разом, привезли з собою український прапор, гаряче вболівали. А коли наші гол забили, були дуже раді. Незважаючи на холодну погоду та сніг, настрою нам це не зіпсувало.

Нам дуже сподобалося, враження переповнюють, ми дуже вдячні всім. Крім того, найближчої суботи нас запросили на тренування «Динамо», яке пройде на клубній базі. Якщо все буде добре, плануємо приїхати. А ще на Новий рік волонтери подарували крісло у вигляді жовто-блакитного футбольного м'яча. Мабуть, це був перший знак, що ми поїдемо на футбол!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер