«Динамо» запросило поранених бійців АТО на матч із «Партизаном»

«Динамо» запросило поранених бійців АТО на матч із «Партизаном»

Ще через тиждень наших героїв відвідали гравці першої команди Микола Морозюк, Євген Хачеріді, Максим Коваль, Віктор Циганков та Володимир Шепелєв разом із асистентом головного тренера Олегом Лужним.

Окрім подарунків, які наші футболісти вручили бійцям, вони також запросили їх на один із найближчих домашніх футбольних матчів. Цю ініціативу хлопці сприйняли з натхненням і радістю. Довго чекати не довелося, і вже у четвер, 7-го грудня, ті бійці, яким стан здоров’я та лікарі дозволили залишити палати госпіталю, завітали на НСК «Олімпійський» наживо подивитися поєдинок Ліги Єврпопи «Динамо» - «Партизан».

Гостей запросили до лаунж-зони, а саме у скай-бокс, де у комфортних умовах, із частуваннями та напоями, вони змогли насолодитися впевненою перемогою улюбленої команди. Усі бійці прийшли у динамівських шаликах та з українськими прапорами. Багато з них уперше опинилися на стадіоні не у звичайному секторі, а у VIP-зоні, тому не приховували свого подиву. Хлопці вдосталь нафотографувалися на фоні стадіону та скай-боксу а також узялися телефонувати своїм рідним та близьким, щоб поділитися враженнями.

Відзначимо, що такий захід став можливим завдяки Департаменту транспортної інфрастурктури КМДА, який надав транспорт, щоб забрати бійців із госпіталю і привезти на стадіон, а після матчу вчасно доставити їх назад.



- Директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов дуже любить футбол, тож йому близькі емоції глядачів на трибунах, - розповіла прес-секретар Департаменту транспортної інфраструктури Анна Голосінська. – Звісно, коли запропонували зробити щось хороше для хлопців, які були поранені у зоні АТО та потрапили до госпіталю, він одразу ж відгукнувся. Було приємно долучитися до такого чудового заходу. Хочу наголосити, що міська влада Києва закуповує автобуси з низьким рівнем підлоги, що є зручнішим для людей з обмеженими можливостями. Нещодавно доставлено 20 таких автобусів, а до кінця року має прийти ще 29. Приємно бачити, що новий транспорт справді є комфортнішим.

Щодо сьогоднішнього заходу, Сергій Симонов дуже хотів особисто познайомитися із хлопцями, але, на жаль, не встиг на поєдинок через зайнятість по роботі. Бійців АТО забрали з госпіталю, доствили на матч, а після закінчення гри автобус відвезе їх назад. Також від імені Департаменту хочу висловити величезну подяку нашим захисникам за те, що вони боронять нашу країну. А ми зі свого боку намагаємося робити все можливе, щоб країна розвивалася. І, звісно ж, не забуваємо про наших захисників.

Справжнім сюрпризом для гостей стала зустріч із президентом «Динамо» Ігорем Суркісом, який завітав до них, щоб привітатися, потиснути кожному руки та сказати кілька теплих слів:

- Хочу сказати вам велике спасибі за ваш героїзм, мужність, а також за те, що знаходите час та бажання вболівати за «Динамо», - звернувся до бійців Ігор Михайлович. – Сподіваюся, ви любите нашу команду, а вона вам сьогодні постарається подарувати позитивні емоції та перемогу. Бажаю вам якнайскорішого одужання, удачі, добробуту, усього найкращого вашим сім’ям, а також побільше радості у житті. А ми зі свого боку готові вам допомогати та підтримувати. Ми з вами і ще раз низький вам уклін за те, що ви робите.

Після цього президент «Динамо» вручив кожному динамівську футболку, і наші захисники одразу ж одягли їх. Після цього Ігор Михайлович на прохання волонтера залишив свій підпис на українському прапорі, сфотографувався з усіма охочими окремо та попозував для загального фото на пам’ять.

- Ми вперше вболіваємо у VIP-ложі, - зізнався старший солдат 81-ї окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ України Павло Гроз. – Коли кілька днів тому волонтери сказали, що є можливість піти на футбол, я дещо сумнівався, адже нещодавно переніс операцію, але потім погодився трохи відволіктися та розважитися. Абсолютно про це не шкодую та хочу сказати спасибі «Динамо», президенту клубу та волонтерам за надану чудову можливість та організацію нашого походу на футбол. Тут є хлопці з різних військових частин, здорово, що ми усі разом зібралися. Емоції найприємніші. Щиро вболіваю за «Динамо» та сподіваюся на перемогу. Не очікував, що ми опинимося у таких умовах, дякую за сюрприз.

Щойно присутні встигли поділитися між собою враженнями від приємної зустрічі, як підійшов час початку поєдинку, тож гості перемістилися на трибуну, звідки з великим задоволенням спостерігали за голами, які забила наша команда у ворота «Партизана», та щиро зраділи підсумковій перемозі підопічних Олександра Хацкевича і першому місцю у групі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер