«Динамо» запрошує юних футболістів до дитячого табору в Болгарії

«Динамо» запрошує юних футболістів до дитячого табору в Болгарії

Не дивно, що дуже багато дітей щодня приймають рішення присвятити своє життя цій грі. Грі, яка привчає дитину до роботи в команді, у колективі, вчить досягати поставлених цілей і взаємодіяти з партнерами. Грі, яка стає сенсом життя.

Саме тому захоплені футболом і реалізацією поставленої мети діти-футболісти не просто відпочивають улітку, а прекрасно поєднують відпочинок і щоденні професійні тренування на свіжому повітрі на березі Чорного моря в Болгарії.

Отже, ТРЕТІЙ щорічний літній футбольний табір у Болгарії, організований ФК «Динамік» (президент Радченко Валерій Валерійович), за підтримки та сприяння ФК «Динамо Київ» та ДЮФШ «Динамо», в особі директора Олександра Олексійовича Іщенка, відкриває набір дітей-футболістів на сезон липень 2021.

Протягом двох років футбольний табір відвідали понад 150 юних футболістів у віці від 5 до 14 років із різних міст нашої країни: Києва, Дніпра, Житомира, Харкова, Вінниці, Ужгорода, Одеси, Донецька та Львова.

Основною метою футбольно-оздоровчого табору є організація щоденних тренувань для дітей тренерами ДЮФШ «Динамо», що дає потенційне право подальшого навчання в клубній академії. Сприятливі кліматичні умови добре впливають на оздоровлення і розвиток юних футболістів, вони плавають у Чорному морі, активно беруть участь у походах у гори зі спортивним орієнтуванням і футбольними квестами. Крім того, завдяки продуманій програмі, командним іграм і роботі з дитячим психологом діти адаптуються до самостійного перебування в таборі, розвиваються духовно та інтелектуально.

Незабутнє враження на юних футболістів справляють урочисті паради на честь відкриття та закриття табору, які проходять на центральній площі міста Обзор (Болгарія) під гімн України і ФК «Динамо Київ» із прапорами нашої країни і футбольного клубу.

Завдяки довірі та підтримці батьків юних футболістів табір стрімко розвивається з кожним роком у нових напрямках. Високий рівень медичного, юридичного та страхового супроводу гравців і батьків дозволяє створювати якісне і безпечне тренувально-оздоровче середовище.

Організатори та партнери футбольно-оздоровчого літнього табору запрошують юних футболістів з усієї України приєднатися до команди майбутнього професійного дитячого футболу.

Улітку 2021 року на юних футболістів чекає дві зміни: з 6 липня по 16 липня, і з 17 липня по 29 липня, що дозволить батькам раціонально вибрати і розподілити час відпочинку і оздоровлення дитини.

Тренувальна частина літнього табору продумана до дрібниць найкращими тренерами ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського та охоплює: щоденні тренування, воротарські тренування, ранкові пробіжки і професійні футбольні розминки, товариські ігри, ігри в турнірі табору, індивідуальні змагання.

Також досвідчені організатори табору не залишили без уваги дозвілля юних футболістів. Цього року в програмі табору будуть яскраві заходи від компанії ZIRKA (ГО "Товариство підтримки талантів ZIRKA"): феєричне свято фарб Холі на пляжі, підйом у гори, пікнік, квест зі спортивним орієнтуванням, настільні ігри та багато іншого.

На наших юних футболістів цього року чекають комфортні умови проживання у дво- та тримісних номерах тризіркового готелю «Тропікана» з усіма зручностями та басейном. Чотириразове харчування дітей розроблене дитячими спортивними дієтологами і повністю збалансоване під раціон юних футболістів.

Літній футбольний табір 2021 року відкриває свої двері і чекає з нетерпінням зустрічі з юними футболістами!

Цікавтеся, поспішайте, записуйтеся і залишайте свої заявки нашим організаторам за номером +380503424783 (Олена) або на сайті нашого табору https://zirka.life/dinamik 

До зустрічі в сонячній Болгарії!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер