«Динамо» запрошує дітей до міжнародного футбольного табору в Болгарії

«Динамо» запрошує дітей до міжнародного футбольного табору в Болгарії

Уперше для українських юних футболістів проводиться тільки один заїзд професійного футбольного табору, розрахованого на гравців 8-14 років. Протягом 10-ти днів хлопці навчатимуться мистецтву вправлятися м'ячем на професійному рівні. Наших футболістів завжди критикують за погану футбольну техніку. Тому ми вирішили допомогти хлопцям виправити цей недолік і дати їм можливість підвищити свій рівень майстерності у грі з м'ячем.

Навчання буде проходити під керівництвом досвідченого тренера з Бельгії Вадима Пищала спільно з дитячими тренерами Академії ФК «Динамо» Київ. У своїй роботі фахівець із Бельгії використовує найкращі методики бельгійського, голландського і німецького футболу. Більше десяти років він навчає бельгійських хлопців грі у футбол, працюючи в Академії футбольних талантів міста Генк. Неодноразово бував в Україні з навчальними семінарами для місцевих тренерів.

Працювати в команді з представником із Бельгії будуть досвідчені тренери Академії ФК «Динамо» Київ, а також тренери федерації Street Football України.

Кожен день буде проходити під девізом: «Я і м'яч!». Цей термін узятий із нідерландської програми. Це початкова стадія навчання дітей грі у футбол. У нашому випадку ми спробуємо піти далі і запропонуємо вправи різного рівня складності відповідно до вікової категорії наших учасників.

Програма табору.

Ранкова зарядка. Розвиваємо координацію і відчуття ритму. Ми повинні підготувати себе до роботи з м'ячем.

Перша половина дня. Працюємо на футбольному полі. Розширюємо наше уявлення про м'яч. Футбол - це командна гра, тому навчання техніці володіння м'ячем відбувається не індивідуально, а у групі. Тут діти вчаться вирішувати завдання не тільки «я і м'яч», а також: я - м'яч і партнери; я - м'яч і суперник; я - м'яч і позиція на полі.

Друга половина дня. Ми вирушаємо на пляж, до моря. Спробуємо відчути себе бразильцями. У цьому нам допоможуть тренери зі Street Football. Вони навчатимуть футбольним елементам «високого пілотажу». І паралельно запропонують програму для індивідуальних занять з міні-м'ячами на мотузці (Senseball).

У паузах між заняттями у нас за програмою їжа болгарської кухні, сонце, море, квести, дискотеки, анімація, гра у футбол.

Цікаво? Чекаємо вас на узбережжі сонячної Болгарії!

Поспішайте, кількість місць у таборі обмежена. І не забувайте, всі 10 днів «Ви і М'яч»!

Додамо, що табір знаходиться у Міжнародному дитячому спортивному центрі «Морські Дюни» (Шкорпиловці). Він розташований у 2 км. від селища Шкорпиловці, у 40 км. на південь від міста Варна і в 94 км. на північ від міста Бургас. Курорт являє собою поєднання найкрасивішої східної частини гори Стара Планіна, покритої хвойним і широколистяним лісом з великим незайманим пляжем з дрібним піском, місцями покритим дюнами. Тут знаходиться і найдовша пляжна смуга у Болгарії - 12 км. дрібного піску, місцями досягає до 120 м в ширину. Пляжна смуга широка за рахунок дюн.

На території комплексу: корпуси і бунгало, інтернет, 2 басейни, парковка, магазин, рятувальник біля басейну, обгороджена територія, обмін валюти, телефон / € /, основний ресторан, спорт майданчики, сцена, медичний кабінет, дитячий майданчик. Територія комплексу огороджена і знаходиться під охороною (сучасна охоронна система з відеокамерами).

Проживання: СЕКТОР 2A - STANDARD: 3 корпуси (один з них побудований в 2018-му році) - проживання в номерах по 3-4-5 чол. У кожному номері санвузол (душ / туалет), кондиціонер.

Харчування: ALL light. (Сніданок / обід / полуденок / вечеря - шведський стіл). Питна вода протягом дня безкоштовно.

- Сніданок (08: 00-10: 00)

- Обід (12: 00-14: 00)

- Полудень (16: 00-17: 00)

- Вечеря (18: 30-20: 00)

- Мінеральна вода цілодобово

- Безалкогольні напої в ресторані під час харчування: сік, чай і вода.

Інфраструктура для спорту і відпочинку:

. 2 відкритих плавальних басейни напіволімпійських розмірів

·  Водне поло;

· Мультифункциональная майданчик зі штучним покриттям -баскетбол, волейбол, міні футбол;

· Футбольне поле для міні футболу;

· 1-ий-закритий зал

· 2-ий-закритий зал -КІНОЗАЛ

· 2 майданчики для пляжного волейболу;

· Літня сцена для вечірньої анімації та ін.

· Настільний теніс, шахи, дартс, більярд, батут і ін .;

· Панорамна дискотека з видом на море;

· Власний пляж - пляж знаходиться в 100 метрах від корпусів, є рятувальна служба.

   На пляжі безкоштовно надаються тенти.

· Дитячий майданчик з гойдалками, придатними для дітей до 10 років;

· Wi-Fi - безкоштовно, в фойє готелю;

· Медичне обслуговування -24часовой медичний кабінет;

· Фітнес на вулиці - турніки і бруси;

· Приміщення для проведення гуртків;

· Кафетерій - бар;

· Магазин із солодощами.

Пляж: територія табору в 110 метрах від пляжу (1-я лінія). Зручний, прямий прохід до моря. Чисте море, золотистий пісок, пологий вхід у море. Пляж обладнаний навісами і парасольками (тентами), працює рятувальна служба.

Анімація і екскурсії: у МДЦ "Морські Дюни" із дітьми працює весела і невтомна команда аніматорів. У штаті комплексу також є спортивні інструктори. Ігри та змагання, які вони влаштовують, - посильні та доступні кожному.

Анімація російською мовою. Денна спортивна анімація - водне поло, міні-футбол, волейбол, баскетбол, аеробіка, аква-аеробіка, змагання; різноманітні ігри на пляжі і на території комплексу; настільний теніс, шахи, дартс; вечірня дискотека.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер