»Динамо» – «Закарпаття». Початок матчу о 16:00

»Динамо» – «Закарпаття». Початок матчу о 16:00

На майбутній поєдинок проти «Закарпаття» як футболісти, так і вболівальники «Динамо» очікують із великим нетерпінням. Чи жарт – саме закарпатці завдали підопічним Валерія Газзаєва першої поразки в сезоні в матчі 13-го туру, який відбувся місяць тому. Природно, динамівці сповнені бажання взяти реванш на своєму полі, тим більше що втрачати очки перед візитом до Донецька до «Шахтаря» аж ніяк не можна.

Цікаво, що в нинішньому сезоні «Динамо» дуже непереконливо грає з командами, які представляють Західну Україну. Три матчі, проведені проти львівських «Карпат» і ужгородського «Закарпаття», принесли «біло-синім» лише одне очко із дев’яти можливих.

Точно не допоможе «Динамо» в майбутньому матчі нападник Роман Зозуля, вилучений у матчі попереднього туру проти «Карпат». Через ушкодження під питанням участь у матчі Андрія Шевченка та Мілоша Нінковича. Цілком можливо, тренерський штаб не ризикуватиме здоров’ям провідних футболістів напередодні надважливого протистояння з «Шахтарем», а завдання перемогти «Закарпаття» будуть вирішувати хлопці, які є в наявності.

Зокрема, великі надії в нападі покладаються на Артема Мілевського, який зовсім не проти стати найкращим бомбардиром чемпіонату України. Утім, у капітана «Динамо» гідний конкурент в особі гравця «Металіста» Джексона Коельо. На даний момент харків’янин на один гол попереду, але в запасі ще три тури, які можуть все змінити.

Запрошуємо всіх уболівальників «Динамо» прийти і підтримати улюблену команду у святковий день. Для решти вболівальників, які не зможуть відвідати стадіон, повідомляємо, що пряма трансляція матчу на території України відбудеться на телеканалі ТЕТ. Початок матчу – о 16:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер