«Динамо» вилетіло на перший матч раунду плей-оф Ліги Європи

«Динамо» вилетіло на перший матч раунду плей-оф Ліги Європи

О 10:30 за київським часом літак із тренерським штабом та футболістами «біло-синіх» на борту взяв курс на Казахстан, із тим щоб за три години прибути до аеропорту «Актобе», який після модернізації має статус міжнародного.

Головний тренер «біло-синіх» Олег Блохін залучив 21 футболіста:

Воротарі: Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, Максим КОВАЛЬ, Артур РУДЬКО;

Захисники: Александар ДРАГОВИЧ, Домагой ВІДА, Євген ХАЧЕРІДІ, Бенуа ТРЕМУЛІНАС, Євген МАКАРЕНКО;

Півзахисники: Огнєн ВУКОЄВИЧ, МІГЕЛЬ, Лукман АРУНА, Олег ГУСЄВ, Роман БЕЗУС, ДУДУ, Юнес БЕЛАНДА, Андрій ЦУРІКОВ, Сергій СИДОРЧУК;

Нападники: Андрій ЯРМОЛЕНКО, Джермейн ЛЕНС, Дьємерсі МБОКАНІ, Браун ІДЕЙЄ.

Після приїзду команда розміститься в готелі Dastan Hotel Aktobe, що має 60 комфортабельних номерів та в якому весь персонал говорить чотирма мовами (казахською, російською, англійською та турецькою). Готель знаходиться в центральній частині міста, у п'яти хвилинах пішки від ділових та транспортних об'єктів. Dastan Hotel Aktobe – частина казахстанської готельної мережі Dastan Hotels Group, що розвивається в швидкозростаючому регіоні західного Казахстану в містах Актобе та Атирау.

Увечері в середу 21 серпня відбудеться передматчева прес-конференція за участю Олега Блохіна, одного з гравців нашої команди (17.30) та тренування о 18.00 (відкрите для ЗМІ перші 15 хвилин).

На полі стадіону Центральний в Актобе в першому матчі плей-оф раунду Ліги Європи проти місцевого клубу з однойменною назвою динамівці вийдуть у четвер, 22 серпня, о 16:00 за київським часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер