«Динамо» впевнено перемагає «Маріуполь» на виїзді. Звіт про матч

«Динамо» впевнено перемагає «Маріуполь» на виїзді. Звіт про матч

У рамках перенесеного 4 туру біло-сині на виїзді перемогли «Маріуполь» - 2:0.

Хоча господарі і розпочали матч краще! «Динамо» припустилося кількох помилок на власній половині, за що ледь не поплатилося пропущеним голом. На щастя, дуже вчасно вдалося заcпокоїти суперника своїм – спрацювала вже стабільна зв’язка Циганков-Вербич. Віктор подав з кутового, а Беньямін забив головою.

Після пропущеного голу футболісти «Маріуполя» і не думали відсижуватися у захисті, а намагалися якнайшвидше відігратися. Шанси відзначитися мали Фомін, Зубков та Федорчук, але наступний гол знову вдалося забити саме «Динамо». Після певного хаосу у штрафному маріупольців (який включав і удар в стійку від Буяльського) Яворський виставив руку під добивання Гармаша – арбітр поставив пенальті. Віктор Циганков команду не підвів.

Навіть після 2:0 на табло команди продовжували дарувати глядачам жвавий атакуючий футбол. Після перерви «Динамо» могло забивати ще кілька разів ногами Циганкова, Буяльського та Вербича. Не закривався і «Маріуполь».

Втім, більше голів в цей вечір не залітало.  Натомість Олександр Хацкевич надав ігровий час на полі 19-річному Миколі Шапаренку (66’) та 20-річному Євгену Смирному (72’).

Київське «Динамо» здобуло другу поспіль і свою шосту загалом перемогу у чемпіонаті УПЛ 2018/19, набравши 20 пунктів у 9 матчах. Що не менш важливо – команда Олександра Хацкевича показала видовищний футбол з цілою низкою гольових моментів.

До речі, тепер безвиграшна серія «Маріуполя» у матчах УПЛ з «Динамо» сягнула вже 12 матчів.

Чемпіонат УПЛ. 4-й тур. «Маріуполь» - «Динамо» - 0:2 (0:2)

26.09.2018. Стадіон ім. Бойко В.С, Маріуполь. 5106 глядачів

«Маріуполь»: Гальчук, Тищенко, Яворський (к), Биков (Ігнатенко, 80), Дімірі, Федорчук, Піхальонок (Вакула, 63), Мишнєв, Зубков, Чурко (Борячук, 62), Фомін

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Сидорчук, Морозюк (Смирний, 73), Гармаш (Шапаренко, 67), Буяльський, Циганкова, Вербич (Русин, 90).

Голи: Вербич (7), Циганков (25)

Попередження: Яворський (24), Биков (65) - Кендзьора (52)

Copyright © FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер