«Динамо» – «Ворскла»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Ворскла»: останні новини перед грою

Полтавська команда прибула до Києва вчора ввечері та оселилася в готелі «President Hotel». У день гри після сніданку в графіку футболістів запланована прогулянка, а з обіду вже розпочнеться підготовка безпосередньо до гри. Не помічники команді в цьому поєдинку Сергій Симінін та Олег Голодюк, які продовжують відновлення після травм. Днями до команди повернувся Санжар Турсунов, й цілком можливо Василь Сачко задіє його в сьогоднішньому поєдинку.

Учора на заміській клубній базі в Кончі-Заспі відбувся матч молодіжних команд, який завершився впевненою перемогою підопічних Унаї Мельгоси – 3:0 (голи забивали Циганков, Шапаренко та Мякушко). Зіграв у ньому й нападник Дмитро Хльобас, орендований «Ворсклі» нашим клубом, який не зможе взяти участі в матчі основних команд за умовами орендної угоди.

Вранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в якій формі команди проведуть поєдинок. Динамівці зіграють в основному комплекті форми білого кольору (голкіпер – у жовтому), а гості – в зеленому (голкіпер – у фіолетовому).

Сьогодні в Києві ясна погода, опадів не прогнозується, температура повітря на момент старту гри становитиме комфортні 22-23 градуси вище нуля.

Київський метрополітен не буде закривати найближчі до НСК «Олімпійський» станції метро, однак після завершення матчу, залежно від пасажиропотоку, може бути обмежено вхід на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого». Також відзначимо, що через проводи параліймпійців, які пройдуть на Майдані Незалежності, може бути обмежено рух у центрі міста.

Просимо приходити на стадіон завчасно, ворота НСК «Олімпійський» відкривається за дві години до початку матчу – о 17:30.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер