»Динамо» - «Волинь». Післяматчева прес-конференція

»Динамо» - «Волинь». Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":

- Головною задачею цього матчу був результат. Хоча, звичайно, ми так само хотіли побачити й змістовну гру. Зараз я можу сказати, що фрагментами гра вийшла. Часом ми демонстрували колективний відбір, колективні швидкості. Ми досить надійно зіграли в обороні й агресивно виявили себе в атаці, створивши безліч моментів біля воріт суперника. Три забитих м'яча - результат комбінаційних дій, а не хаотичних атак.

Важко сказати, що зараз "Динамо" знаходиться в оптимальній формі. Але в порівнянні з минулими іграми ми вже зробили крок уперед. Це тішить, тому що не за горами Ліга чемпіонів, а до неї необхідно підійти у всеозброєнні.

- Як справи зі здоров'ям Бадра Каддурі, у якій формі він підійде до олімпійських змагань? Що зараз з Онищенко?
- Марокканець їде на Олімпіаду, а ми, у свою чергу, зробимо все, щоб наш футболіст був у відмінній формі на полях Греції. Денис же на даний час тренується за індивідуальною програмою.

* * *

Віталій Кварцяный, головний тренер "Волині":

- Відчувалося, що "Динамо" дуже серйозно налаштувалося на сьогоднішню гру, що нам буде дуже важко. Мої футболісти намагалися виконати стартову установку. Нашім завданням було перекрити зони й встановити персональну опіку над провідними гравцями динамівців. Але, на жаль, за для цього команда не була готова функціонально. Футболістам не вистачило взаєморозуміння, об'ємності думки, оцінки ситуацій, у яких вони знаходилися . Особливо в екстремальних - коли необхідно швидко приймати рішення . Також заважало хвилювання і якась віддаленість від іменитого суперника.

В другому таймі ми намагалися зіграти більш розкуто, не боятися йти вперед. Але неуважно зіграли захист і півзахист, останні просто випали з гри. Чеботар і Круніч не впоралися зі своїми завданнями, не встигав за подіями Сачко.

"Динамо" заслужило цю перемогу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер