«Динамо» вийшло з відпустки. З першим робочим днем усіх!

«Динамо» вийшло з відпустки. З першим робочим днем усіх!

Щоправда, на збір футболісти з’явилися далеко не в повному складі. Мігель, Джермейн Ленс, Домагой Віда та Огнєн Вукоєвич продовжують представляти наш клуб на чемпіонаті світу, який у ці дні проходить на зелених полях Бразилії.

Як ми повідомляли, більша частина українців брала участь у товариських та офіційних матчах національної та молодіжної збірних України, тому вони отримали на кілька днів відпочинку більше.

Знову вдома

Першим на базі з’явився воротар Максим Коваль, зовсім незабаром приїхав Артур Рудько, який тепло привітався із клубними журналістами та запевнив у своїй готовності до початку збору. Відразу приїхав Євген Селін, ще трохи згодом Сергій Люлька та Сергій Рибалка, які повернулися з оренди в ужгородській «Говерлі» та чеському «Словані» відповідно.

 Із доброю наснагою

Зі старої бази на нову прийшли захисники «Динамо-2» Віталійс Ягодінскіс та Дмитро Рижук, а також півзахисник молодіжного складу Ігор Харатін, які також вирушать на перший збір разом із першою командою. Згодом з’явилися воротарі Олександр Шовковський та Олександр Рибка.

Приєднався до команди й Владислав Калитвинцев, незважаючи на те, що виступав за молодіжну збірну та міг приїхати на збір пізніше. «Бадьорішим буду»,  прокоментував свій приїзд Владислав.

Також трохи раніше призначеного терміну приїхав Денис Гармаш, разом із ним – Артем Кравець. Незабаром з’явився й Данило Сильва, який усю відпустку провів у Києві разом із вагітною дружиною.

Разом із усіма приїхав на базу Євген Макаренко: «З першим робочим днем усіх!» – привітався захисник. – «Хоча у нас він уже не перший», – додав він, посміхнувшись, натякаючи на те, що дехто з гравців вже кілька днів працювали на базі, щоб до збору підійти в хорошій формі.

Плани від головного тренера

Разом із футболістами почали приїжджати лікарі, масажисти, адміністратори, для яких це був також перший робочий день. Тренери же були на базі набагато раніше.

Одним із останніх приїхав Лукман Аруна, нігерієць тепло привітався з адміністраторм Пилипом Репетилом, який уже приготував увесь необхідний інвентар для майбутнього тренування та перебував на полі. До речі, газон добре полили перед початком заняття.

Уже перетнувшись у холі бази, гравці тепло віталися, питали, як справи, ділилися враженнями від відпустки та останніми новинами. Було помітно, що всі скучили один за одним, перебувають у гарному, піднесеному настрої та раді знову зібратися разом.

 

Коли всі були на місці, гравці перевдяглися у тренувальну форму та зібралися на третьому поверсі бази на загальнокомандний збір. Сергій Ребров сказав вступне слово та оголосив плани на найближче майбутнє та перший збір.

Втягуюче тренування

Після цього команда вийшла на перше тренування.

 

Воно мало втягуючий характер, тривало більше години та обмежилося розтяжкою, грою у квадратах, пробіжкою та вправами на карематах, спрямованими на укріплення м’язів пресу та спини. Гравці з бажанням взялися виконувати завдання тренера, грали м’ячем із азартом, настроєм та залюбки.

Відзначимо, що 18-го червня гравці пройдуть традиційне медобстеження у клініці «Борис». Тут до вже згаданих динамівців приєднаються збірники Олег Гусєв, Роман Безус та Андрій Ярмоленко. А вже наступного дня вранці команда візьме курс на Австрію, де пройде перший навчально-тренувальний збір команди.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер