«Динамо» + вболівальники: завжди разом!

«Динамо» + вболівальники: завжди разом!

Усі бажаючим могли прийти теплим серпневим вечором на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, де динамівці в приємній і невимушеній атмосфері відпрацьовували технічні навички, комбінації і багато іншого, щоб у наступному важливому матчі показати свою найкращу гру. Завдяки ініціативі офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), яку підтримали Олександр Хацкевич і всі його підопічні, кілька тисяч глядачів провели чудовий футбольний вечір.



Задав тон святковій атмосфері, хоча саме тренування мало суто робочий характер, ведучий Олександр Липенко, впродовж півтори години розважаючи, інформуючи і проводячи різноманітні конкурси. До слова, більше десятка щасливчиків на згадку про відвідування тренування отримали пам'ятні призи, найцінніші з яких – присвячена 90-річчю «Динамо» книга «Золота команда», яка вже встигла стати справжнім раритетом, а також квитки на матч «Динамо» - «Зірка».



Основна ж увага киян і гостей столиці була прикута до футбольного поля, де динамівці провели вельми насичене тренування, велика частина якого, на превелике задоволення гравців та глядачів, була ігровою. У занятті взяли участь 20 польових гравців і воротарі, серед них і Дьємерсі Мбокані, який пропустив через травму матч із «Ворсклою». Судячи з активних дій нападника, зі здоров'ям у нього зараз усе гаразд! З молоді до тренувань першої команди Олександр Хацкевич підключив захисника Віталія Миколенка і півзахисника Миколу Шапаренка.



Що стосується травмованих, на консультацію до Німеччини вирушили Микита Бурда і Жуніор Мораес. Найближчими днями футболісти повернуться до Києва, визначившись із подальшою програмою реабілітації.

Після закінчення тренування наступив довгоочікуваний час для вболівальників. Автографи, спільні фотографії, просте людське спілкування. Ніде правди діти, були адресовані гравцям і тренерам вельми незручні питання по матчах із «Янг Бойз» та «Ворсклою», невдоволення діями в різних епізодах, реалізацією моментів. Динамівці в черговий раз змогли переконатися, наскільки люблять команду і небайдужі показані нею результати.



На завершення шанувальники «Динамо» пообіцяли підтримати своїх улюбленців у п'ятничній грі проти «Зірки». А відкриті тренування, організовані першою командою і Фан-клубом «Динамо», відтепер стануть традиційними!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер