«Динамо» в Туреччині: ігрові вправи і візит тренерів збірної України

«Динамо» в Туреччині: ігрові вправи і візит тренерів збірної України

Вони зустріли динамівський автобус безпосередньо у футбольному центрі Gloria. Головний тренер збірної Андрій Шевченко досить довго спілкувався з Олексієм Михайличенком, поки гравці готувалися до заняття та проводили розминку. Потім Андрій Миколайович зустрівся з динамівськими збірниками, спочатку просто тепло привітавшись з усіма, а потім коротко переговоривши з деякими з них особисто.

Саме вечірнє заняття почалося з досить веселої розминки. Віталій Кулиба запропонував футболістам цікаві завдання, під час яких гравці, рухаючись на обмеженій ділянці поля, передавали один одному м'ячі, але по команді повинні були згрупуватися по 7 або 5. Ті ж, хто не встигав це зробити, мали зробити кілька віджимань від газону. В іншому завданні футболісти, розбившись по двоє і тримаючись за руки, зіграли у щось на зразок дитячої гри у квача, але при цьому передавали манишку. Програвала та пара, яка залишалася з манишкою на момент вичерпання часу. Вправи не складні, але вони допомогли гравцям і як слід розігрітися, і водночас добряче підняли їм настрій.

Потім розпочалася серія ігрових вправ, під час яких футболісти були розділені на кілька команд, що грали в різних манишках. Ігрова серія почалася на полі маленьких розмірів із маленькими воротами, а продовжилася на половині поля, де одна команда намагалася відправити м'ячі у двоє маленьких воріт, а інша – у стандартні ворота, які захищав голкіпер.

При цьому воротарям, які змінювалися по черзі, довелося добряче попрацювати, відбиваючи удар за ударом. Попри ці старання, гравці групи атаки забили чимало м'ячів. Особливо ефектними вийшли удари Дуелунда та Вербича.

Але найкрасивіший гол на вечірньому тренуванні під час наступної ігрової вправи забив Карлос де Пена – у стилі Златана Ібрагімовича ударом через себе. До слова, подібний удар Карлос намагався виконати ще вранці, і його старання зрештою виявилися не марними.

Не брав участь у вечірньому тренуванні захисник Тамаш Кадар. Рішенням тренерського штабу він переведений до молодіжної команди, а до основної команди викликаний Олександр Романчук. Уже готовий повернутися до загальної групи форвард Назарій Русин, який мав мікропошкодження.

У вівторок «Динамо» знову проведе два заняття на тренувальному полі, а в середу нашій команді належить зіграти перший контрольний матч на другому тренувальному зборі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер