«Динамо» в Туреччині: гра до останнього навіть на тренуваннях

«Динамо» в Туреччині: гра до останнього навіть на тренуваннях

На ранкове команда прибула, як і днем ​​раніше, об 11-й годині ранку. Перед кожним тренуванням працівники футбольного комплексу готують поле, аби команда, яка проводить тут збір, тренувалася в ідеальних кондиціях. Перед ранковим заняттям поле рясно поливали, щоб забезпечити швидкий рух м'яча по газону.

І не дарма, адже все тренування було присвячене роботі з м'ячами. До неї «біло-сині» взялися відразу після традиційної розминки. До цього часу асистент головного тренера Сергій Федоров підготував на великому полі розмітку для різних вправ.

Заняття розпочалося з відпрацювання коротких і середніх передач у динаміці, при цьому гравці були згруповані біля кількох стійок і рухалися по черзі, як в естафеті.

Для виконання наступної вправи футболісти були поділені на три групи, які надягли манишки різних кольорів. Дві групи розташувалися по краях прямокутної ділянки поля, ще одна в центрі. Завданням перших двох команд було втримати м'яч, виконавши певну кількість пасів, а потім перевести м'яч на протилежний край, а третя група гравців у цей час намагалася перехопити м'яч. Завдання вимагало високої швидкості прийняття рішень, концентрації і хорошої техніки при грі в один-два дотики.

Ще більш захоплюючими видалися матчі 7 на 7 на невеликому полі з гандбольними воротами. Напруження в цих міні-баталіях, мабуть, не поступалося як мінімум контрольним матчам, і невеликі суперечки викликав один епізод, у якому складно було визначити, чи перетнув м'яч лінію воріт після удару Віталія Буяльського. Гравці жартома вирішили, що навіть на тренуваннях буває потрібен VAR. У підсумку гол не зарахували, і останній матч завершився внічию 3:3.

Повернувся до загальної групи Назарій Русин, тоді як за індивідуальною програмою під керівництвом тренера-реабілітолога продовжують займатися Микита Бурда, Віктор Циганков та Артем Шабанов.

Увечері динамівці продовжать тренуватися у футбольному комплексі, а завтра на них чекає перший спаринг на цьому зборі – проти словенської «Олімпії».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер