«Динамо» в Іспанії. День 3. Насичена робота перед першою грою

«Динамо» в Іспанії. День 3. Насичена робота перед першою грою

Режим двохразових тренувань кілька днів поспіль неабияк втомлює футболістів, тому тренерський штаб вигадує для своїх підопічних цікаві вправи, в яких присутні конкуренція та азарт.

Зокрема, на ранковому тренуванні динамівці пограли у так званого «квача», коли в обмеженому просторі потрібно було спіймати свого партнера, чиє ім’я називав один із тренерів.

Добряче «поганяли» у квадраті новачка команди Александара Пантича – тренер із фізпідготовки Хесус Пінедо, коли прийшла черга Алекса бути «квачем», із періодичністю в кілька секунд називав різних гравців, тим самим ніби перевіряючи, наскільки серб вивчив імена своїх партнерів по команді. До слова, з легкої подачі Пінедо новачок отримав прізвисько у «Динамо» – тепер Пантича кличуть «Пандою».

Після цього динамівці мали подолати справжню смугу перешкод. Футбольне поле було поділене на три станції, на кожній із яких гравці мали подолати стійки, перестрибнути бар’єри, оббігти манекени, після чого завершити свій «забіг» ударом по воротах.

У свою чергу воротарі також працювали, не покладаючи рук, і реагували на удари з різних позицій та дистанцій.

Ввечері на футболістів чекала не менш насичена робота, однак акцент було зроблено на втіленні різноманітних тактичних задумок під час ігрового процесу. До того ж тренування було не настільки тривалим, як учора, – попереду у гравців багато ігор, тож сили їм ще знадобляться.

Завтра на «Динамо» проведе перший спаринг на заключному зборі. Суперником «біло-синіх» буде хорватський «Осієк». Матч відбудеться на одному з полів Marbella Football Center, початок – о 17:30 за київським часом. У прямій трансляції цей контрольний матч, як і всі на зимовому зборі, ви зможете подивитися на офіційному клубному каналі в YouTube та в офіційному мобільному додатку.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер