«Динамо» в Іспанії. День 2. Неділя – не час для відпочинку

«Динамо» в Іспанії. День 2. Неділя – не час для відпочинку

Причому тренерський штаб максимально обмежив бігову роботу для футболістів – майже всі вправи виконувалися із м’ячами. Ранкове тренування було поділене на дві частини. В першій із них на динамівців чекали чотири станції – футболісти присідали зі штангами, гирями та гантелями, долали стійки та бар’єри, після чого мали пробити головою або ногами чи то точно в руки тренеру воротарів Михайлу Михайлову, чи то поцілити у маленькі й великі ворота з певної відстані.

Позмагавшись у спритності та влучності, гравці перейшли на сусіднє поле, де вже нападники та захисники вправлялися у виходах віч-на-віч та два на два з подальшим завершенням атаки ударом по воротах.

Якщо ввечері вчорашнього дня динамівці завершували своє тренування на самоті в тренувальному центрі, то сьогодні Marbella Football Center був у повному розпорядженні нашої команди протягом усього вечірнього тренування. Його «родзинкою» стала ігрова серія 11 на 11 на полі, трохи меншому за звичайне, й зі стандартними воротами. Головний тренер Сергій Ребров, зручно вмостившись на будівельній металевій конструкції, що було завчасно поставлена поряд із полем, міг оцінювати дії свої підопічних у режимі реального часу, роблячи при цьому відразу певні коригування та підказки.

Під керівництвом тренера-реабілітолога за окремою програмою, спостерігаючи за ігровими серіями зі сторони, продовжує займатися Богдан Михайличенко, який зазнав ушкодження ще на першому зборі.

Після ранкового тренування, отримавши болючий удар по нозі. до нього приєднався Володимир Шепелєв, але з молодим півзахисником нічого страшного не сталося, й після відновлюючих процедур він має повернутися до повноцінного тренувального процесу.

Завтра на футболістів так само чекають два тренування, а у вівторок – перший контрольний матч на завершальному зборі в Іспанії проти хорватського «Осієка».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер